Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 05. 17:25, hétfő | Helyi

Újjáalakult Cegléd és Térsége Ipartestülete

Újjáalakult Cegléd és Térsége Ipartestülete

Szombaton délután adták át a megújult ipartestület székházát, melyet nagyrészt támogatásokból, felajánlásokból építettek újjá az elmúlt hónapokban.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk a testület idén nyáron kezdte meg a székház felújítását. Szerencsére sokan támogatták mind az elgondolást mind pedig a kivitelezést. Az épület elhelyezkedését és kinézetét tekintve is központi szerepet tölt be a város életében, ezért is érezték kiemelten fontosnak az évek óta egyre leromlottabb állapotban lévő székház felújítását.

Az épület felújítása mellett az egyesület működését is újraélesztették, hiszen a vállalkozókat, iparosokat, tanulókat szolgáló szervezetre régen és most is nagy szükség van.

Az október 03-i hivatalos megnyitón szó volt az ipertestület történetéről és a felújítás menetéről is, továbbá többen kaptak emléklapot is az újjáélesztés során nyújtott kiemelkedő segítségükért. A megjelent vendégeket Spindelbauer Attila, a Cegléd és Térsége Ipartestületének elnöke köszöntötte, majd Skribek Pál, az Ipartestületek Pest Megyei Területek Szövetségének elnöke vette át a szót.

A megnyitó után zenés előadásokkal, a székház, valamint a múzeum körbelátogatásával, borkóstolóval és egyéb gyermekfoglalkozásokkal szórakoztatták a közönséget.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció