Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. December 28. 23:37, szerda | Helyi
Forrás: Ceglédinfo

Tollaslabda csarnok épül Cegléden

Tollaslabda csarnok épül Cegléden

Cegléden, a Mizsei úton épül az ország harmadik tollaslabda csarnoka, február végére már el is készülhet.

A sportlétesítmény közel 2000 m2-en ad majd helyet a tollasozni vágyóknak. A tulajdonos szeretné, ha még jobban felpezsdülne a sportélet Cegléden. Továbbá a helyi iskolákkal is felvették a kapcsolatot. A testnevelés óra keretein belül ingyenes sportolási lehetőséget biztosítanának.

Így néz ki most a Mizsei úton épülő Tollaslabda csarnok, a munkálatokat még augusztusban kezdték. A sportlétesítményben összesen kilenc tollaslabda pályát alakítanak ki, melyből három alkalmas lesz svéd teniszezésre is - mondta Nagy Krisztián, marketing menedzser. ,,Ezen kívül van még a csarnokban egy közösségi tér büfével, öltözők, mosdók, egy sportbolt, mely kifejezetten ezekre az ütős sportra fókuszál. Valamint kettő darab 150 m2-es terem, mely további sportolási igényeket szolgál ki."

A csarnok létrehozásának az ötlete egyébként Nagy Lászlóban fogalmazódott meg. ,,A tulajdonos elkezdett tollasozni az ismeőseivel, barátaival és annyira belelendültek és annyira megszerették a tollast, hogy tovább gondolták az egészet. Mivel édesapám vállalkozó szellemű folyton keresi a lehetőségeket, hogy mivel lehetne egy kicsit felpezsdíteni az életet és egy kicsit sportosabbá, tudatosabbá tenni az embereket. Így jött az ötlet, hogy teremtsünk lehetőséget az embereknek, hogy sportoljanak, hogy egészségesebben éljenek." - tette hozzá Nagy Krisztián.

Előreláthatólag február végéig elkészül a komplexum, ahová legfőképp az amatőr sportolókat várják majd. ,,Elsősorban azt szeretnénk, hogy ha a civilek vennék igénybe és nem a profi sportolók, hiszen a profik számos lehetőség közül tudnak válogatni. Azt szeretnénk, hogy ha a diákokat is ide tudnánk csalni. Ezt úgy képzelte el a tulajdonos, hogy felkereste a ceglédi oktatási intézményeket és felajánlotta nekik, hogy iskolaidőben, testnevelés órák keretein belül ide járhatnak és ingyenesen vehetik igénybe a csarnokot." - fogalmazott.

Mivel a Mizsei út távolabb esik a központtól, így egy kisbusz vásárlását is tervezik, mellyel segíteni szeretnék az iskolások és a sportolók kijutását a csarnokba - mondta a marketing menedzser.

forrás: ctv.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció