Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Július 06. 10:23, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Több, mint Salsa…

Több, mint Salsa…

Latin és Koktél Fesztivál 2012. július 14.

Különösen csenghet a fesztivál neve. Sokakban felmerülhet, hogy a két sikeres Salsa és Koktél Fesztivál után új rendezvénnyel jelentkezünk-e. A válasz: talán.

Az bizonyos, hogy minden ami jó volt az előző fesztiválokon azt megtartottuk. A kedvező jegyelővételes belépő árakat, az egész napra szóló vendégközpontú szórakoztatást, a magas színvonalú szakmai hátteret. Úgy éreztük azonban ez még nem elég, valami több kell. Így hát újító szándékkal kezdtünk neki a 2012-es rendezvény megszervezésének.


Szempont volt, hogy színesítsük a programot és még élvezetesebbé tegyük az ide kilátogatók napját. Az újításnak ára volt, megváltozott a fesztivál neve. Hiszen a sok-sok új táncprodukciót és ötletet nem „zsúfolhattuk” bele a salsa szócskába. Elárulhatjuk, hogy a fesztivál átnevezését nem kevés vita és szópárbaj előzte meg. Egyik oldalon a „salsisták”, másik oldalon a „latinisták”, örömmel jelentjük vérontás azért nem történt. A csatából az utóbbiak kerültek ki győztesen, hiszen a latin név mindent magában foglal, amivel a vendégek a fesztivál napján találkozhatnak. Azaz látványos táncbemutatókkal a szenvedélyes tangótól, az igazi latin cha-cha-chán át a dühös paso dobléig, mind kiváló művészek előadásában.


Animátorok segítségével mindenki elsajátíthatja ezeket a tánclépéseket, és az est végén a Ricardo Salsa Club és a ceglédi Gríz koncertjein a gyakorlatban is kipróbálhatja tudását a parketten. A tavalyi évhez hasonlóan az igazán „jónő”, Takács Nóri lesz a fesztivál háziasszonya, aki már harcedzett amazonként vállalta a műsorvezetői feladatokat.


Szinte a rendezvény védjegye lett a kubai Lili Garces, aki a tőle megszokott energiával fogja megmozgatni a táncolni vágyókat. A helyszín továbbra sem változik, a Csúszdapark 17 csúszdájával várja a fesztiválra érkezőket. A hagyományokhoz híven éjszakai csúszdázásra is lesz lehetőség. A hűsítő, színpompás koktélok kavalkádjáról sem szabad megfeledkezni, a nagy sikerre való tekintettel ismét visszatér a fesztivál koktél és az igazán látványos, őrült mixershow.

Ceglédieknek az alábbi jegyelővételi helyeket ajánljuk:

Tourinform Cegléd,Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – főpénztár vagyonline a www.tex.hu oldalon. Bővebb információ: www.cegleditermal.hu

Szeretettel várunk mindenkit!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció