Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. December 10. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Az autóban a kormányra borulva találták egy férfit, aki nem indult el a zöld lámpánál a fővárosban szombaton. A gyanús férfi kocsiját ezután átszaglászta Tico, a drogkereső kutya.

A főváros IX. kerületében a Soroksári úton haladó járőrök december 9-én 0 óra 30 perckor észrevették, hogy egy autó a közlekedési lámpa zöld jelzése ellenére nem indult el. A rendőrök a gépkocsi mellé érve látták, hogy a benne ülő férfi a kormányra borulva alszik. A sofőrt felébresztették, akinek zavart beszéde és viselkedése arra utalt, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állhat.

Az autó átvizsgálása során a jobb első ülés alatt, illetve a kesztyűtartóban alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Tico jelzéseire további kábítószergyanús növényi származékok és tabletták kerültek elő.

A nyomozók B. László XV. kerületi lakásának átkutatása során Tico segítségével az udvaron lévő szemeteskukában, egy vödörben további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A férfitől összesen 1093,9 gramm kábítószergyanús anyagot és 17 darab tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást B. Lászlóval szemben. A férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség