Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Február 10. 14:42, szerda | Helyi

Több mint 200 fát ültettek az elmúlt két évben Cegléden

Több mint 200 fát ültettek az elmúlt két évben Cegléden

A VÁRVAG Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt lakosságot az elmúlt két év fasori munkálataival kapcsolatosan. A 2014-2015. évben fakivágások, és ezen kivágott fák pótlása, helyükbe újabbak ültetése zajlott.

2014-ben a központi, kiemelt helyeken 85 db fa került kivágásra, többek között a Szabadság téren, a Teleki utcában, a Népkör utcában, a Földhivatal előtt, illetve a Gubody parkban.

Lakossági igény alapján is kerültek kivágásra fák, ám ezek szükségességét azok veszélyessége, például elektromos vezetékek közelsége indokolta, vagy a közlekedést zavarta. Az emiatt kivágott fák száma ez évben 30 db fa volt.

Az előző évben 75 db fa került kivágásra a kiemelt helyeken, például a Teleki utcán (Kossuth Ferenc utcai fák), a Kossuth tér piac felöli oldalán, az Arizona pizzéria oldalán és a parkolók elején.

A város peremterületein lakossági igény alapján 36 db fa kivágása történt.

A fák pótlása, új fák, a teljesség igénye nélkül többek között nyír, platán, fűz, hárs, ültetése a fakivágásokkal párhuzamosan ment végbe.

A 2014. évben összesen 162 db fát ültetett a VÁRVAG Nonprofit Kft. a Gimnáziumnál, a Köztemető parkolónál, a Bedei csata emlékparknál, a Nefelejcs utcai labdapályánál, a Malomtó szélnél, a Vak Bottyán utcán, a Budai úti strand bevezető útjánál, a Budai úti Bakhát utcánál, a Budai úti tó körül, a Népkör utcában, a Köztemető kerítésénél és a Kőrösi úton.

2015-ben 93 db fa ültetésére került sor a Nefelejcs utcai labdapálya körül, a Vak Bottyán utca végénél, a Bedei csata emlékparknál, a Kőrösi úton, a Malomtó szélen, a Malomtó szél belső ligetnél, a Budai úti strand bevezető útjánál, a Bakhát utcában, a Budai úti tó körül, a Népkör utcai Iskola előtt, a Béke téren, a Kossuth F. u. 24. játszótérnél, az Árpád utcán az áruház oldalán, a Kárpáthy Aurél utcában a rendőrség és a gyerekorvosi rendelő előtt, a Kossuth Ferenc utcán a Kereskedelmi iskola előtt, az Örkényi úti játszótérnél, valamint a Szent Imre herceg utca zöldterületén.

Címkék: VÁRVAG Kft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció