Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Szeptember 19. 13:43, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Több doboznyi mosoly

Több doboznyi mosoly

Az egyik neves pénzintézet jótékonysági programja több doboznyi játékot adományozott a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekosztályának.

A közel 300 ezer forint értékű játék és könyv adományokat hétfőn a K&H ceglédi fiókjának vezetője Révész Gábor valamint Nagy Edit, a gyömrői fiók helyettes vezetője adta át a kórház vezetőinek.


Az átadott adományokat a kórház részéről Dr Surányi Lajos osztályvezető főorvos vette át és köszönte meg a gyermekek nevében is.

A 2012-es évben kilencedik alkalommal elindult K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi programja az idei évben 59 fiókban gyűjtött könyvekkel és játékokkal igyekezett könnyebbé tenni a kis betegek számára a kórházban töltött időt, és segíteni az egészségügyi dolgozók munkáját a vizsgálatok, beavatkozások során. A program életre hívásnak fő célja volt, hogy az orvosoknak és az ápolóknak jó lehetőséget biztosítsunk, minél több intézményt juttassunk műszerbeszerzési lehetőséghez, így azok a pontos diagnosztika segítségével tudják meghozni okos döntéseiket. A K&H így kíván tenni azért, hogy a jelen és a jövő társadalmának tagjai egyaránt teljes életet élhessenek.


Az osztályon gyógyuló gyermekek az átadást követően örömmel vették birtokukba a nagy dobozokban rejlő játékokat.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció