Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 22. 11:26, kedd | PR

Tervezzünk tokot a Google termékekre

Tervezzünk tokot a Google termékekre

A Google okos eszközeit felölelő Pixel név mára már széles körben ismert lett. Olyannyira, hogy kevés olyan webáruház van, ahol ne forgalmaznának rájuk tokot.

Amennyiben ilyen eszközzel rendelkezünk, akkor mindenképp ügyelnünk kell annak maximális védelmére. Hiszen sem egy okostelefon, sem egy tablet nem egy olcsó mulatság. Épp ezért mindenképp érdemes őket egy jól védő tokkal bevonni.
Ez megvédi az okoseszközt a portól, a különböző szennyeződésektől, a karcolásoktól, de még a leesés okozta törésektől is.

Attól függően, hogy a telefon milyen hatásoknak van kitéve, ezek függvényében érdemes tokot választani Google telefonunkra. Ha teljeskörű védelmet szeretnénk, akkor leginkább a flip-es tokok a jó választás, mivel ezek teljes felületükön óvják az eszközöket. Amennyiben ennyire nem szeretnénk körbe bástyázni a telefont, akkor jó megoldás lehet a szilikontok. Rugalmasságának és annak köszönhetően, hogy körül öleli a telefont, igen hatékony védelmet biztosít számára. Igaz ebben az esetben mondhatni elengedhetetlen egy üvegfólia felhelyezése, hiszen érdemes ilyen módon is óvni a kijelzőt. Ha pedig inkább a dekoratív célokra mennénk rá és
a telefon nem szokott túl gyakran földközelbe kerülni, akkor nyugodt szívvel választhatjuk ezt a védelmi formát.

Mivel az emberek különbözőek, ezért mindenki szereti testre szabni azt, ami az övé, hiszen ezzel viseli a védjegyét, a személyiségének egy darabját.
Egy egyedi, fényképes hátlappal nehezen tudjuk összekeverni a telefonunkat
bárki máséval, hiszen elég kicsi az esélye annak, hogy más is hajszál pontosan ugyanolyan tokot csináltasson magának, mint mi. Éppen ezért mindenképp érdemes egy olyan tokot választani a telefonunkra, ami tükrözi az egyéniségünket. Persze nem kötelező egyedit választani, de egy kemény hátlap igazán jó szolgálatot tehet minta nélkül is.

Ha az egyedi változat mellett döntünk, maga a tervezés folyamata roppant egyszerű. Csak fel kell töltenünk a kiválasztott képet, majd azt pozícionálni, kiválasztani a különböző effekteket, már ha szeretnénk. Ezen felül pedig kerülhet
fel a tokra matrica, vagy bármilyen egyedi felirat is. Amikor kiéltük a bennünk szunnyadó kreativitást, akkor már csak meg kell rendelnünk a kiválasztott darabot.

Ha a Pitbullcase webáruházban rendelünk, fizetés tekintetében rendelkezésünkre áll a bankkártyás fizetés, a paypal, illetve az utánvét is. Szállítás tekintetében pedig kérhetjük a GLS szállításában, illetve elsőbbségi küldeményként a Magyar Posta által. Nagyon fontos tudni, hogy úgy rendeljünk, hogy ha meggondolnánk magunkat, akkor az egyedi tok legyártása előtt kell jelezni ezt a szándékot,
mivel gyártás után nem illet meg minket a 14 napos elállási jog, hiszen a tok
a mi ízlésünk szerint készül, tehát nem eladható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.