Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. November 27. 00:00, péntek | Helyi

Szombaton nyit a Ceglédi Jégpálya

Szombaton nyit a Ceglédi Jégpálya

Az utóbbi évek hagyományaihoz híven november 28-án, szombaton sokak örömére idén is megnyitja kapuit a városi jégpálya a Szabadság téren.

Az idén már 7. szezonját kezdő korcsolyapálya ezúttal is a karácsonyi vásár egyik fénypontjának ígérkezik. A január 03-ig nyitva tartó szabadtéri pályán remek hangulatú ünnepi fények mellett sportolhatnak a korcsolya szerelmesei.

A karácsonyi vásár forgataga és programjai mellett kellemes és hasznos időtöltés lehet a jégkorcsolyázás, melyet remélhetőleg idén is rengetegen vesznek majd igénybe. Az előző évek tapasztalatai alapján néhány változást is eszközöltek a szervezők. A várható nagy létszám miatt a korcsolyázókat nagyobb öltözősátorral várják majd, ami idén a pálya melletti járda túloldalára kerül. Továbbá az ingyenes, de nem őrzött ruhatár mellett lesz zárható értékmegőrző is. A pályára természetesen a korcsolyával még csak ismerkedőket is várják, korcsolyabérlésre, valamint előzetes bejelentkezés alapján oktatásra idén is lesz lehetőség.

A jégpályát szombaton 17.45-kor Takács László polgármester nyitja meg, majd 18.00 órától a Jégördögök Egyesület jégrevüjével avatják majd fel azt.
▶▶ Csatlakozz az eseményhez a facebook-on!

👍 Ha szeretnél páros belépőt, vagy bérletet nyerni, akkor like-old a Ceglédi Jégpálya facebook oldalát és vegyél részt a nyereményjátékban! 👍

További információk: Gál József Sportcsarnok irodájában, a helyszínen és a www.cegledisportcentrum.hu weboldalon

❄❄ Mindenkit vár szeretettel Cegléd Város Önkormányzata!❄❄

Címkék: Ceglédi Advent

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció