Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 13. 18:04, szerda | Helyi sport
Forrás: mti

Szellő kiütötte az oroszt

Szellő kiütötte az oroszt

Szellő Imre a hétvégén ismét a dobogó legfelső fokára állhatott

A hat magyar döntős közül három, Bacskai Balázs, Harcsa Zoltán és Szellő Imre aratott győzelmet szombaton az 57. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny kezdőnapján.

A szombati nap utolsó magyar megmérkőzője a pekingi ötödik Szellő Imre volt, aki a pénteken Darmos Józsefet gyorsan elintéző orosz Alekszej Jegorovval csapott össze, s kettejük csatájából a finálék legjobb meccse kerekedett. Szellő végig nagyon elszánt és koncentrált volt, s a lehető legjobb taktikát választotta a bivalyerős orosz ellen: távolról ütött kettőt-hármat és megpróbált távol maradni ellenfelétől. Az orosz ennek ellenére nagyon kemény ütéseivel sokszor talált, ám különösen az utolsó menetben nem tudott mit kezdeni a gyorsan és pontosan bokszoló Szellővel, így a csatát 25:20-ra a kecskeméti öklöző nyerte.

„A hat döntős és a három aranyérem nagyszerű teljesítmény, ezzel kifejezetten elégedett vagyok. Úgy gondolom, a kubai edzőtábornak látszik az eredménye” – nyilatkozta az MTI-nek Kovács László szövetségi kapitány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem