Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 04. 14:08, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Saját apját bántalmazta súlyosan egy 18 éves fiú

Saját apját bántalmazta súlyosan egy 18 éves fiú

Az elmúlt héten stagnált területünkön a bűncselekmények száma, pontosan megegyezett a korábbi időszak számadataival.

Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények ( azon belül is a lopások ) teszik ki az elkövetések jelentős részét, ami az elmúlt héten minimális mértékben tovább emelkedett. Az elkövetéseket területi megoszlás szerint vizsgálva az látható, hogy az elmúlt héten Cegléd város vonatkozásában a korábbi időszak kiugróan magas elkövetési számához képest jelentősnek mondható mértékben csökkent az elkövetések száma. Enyhe csökkenés látható Albertirsa vonatkozásában is .

A dolog elleni erőszakkal történő elkövetéseken belül az állapítható meg, hogy a lakások sérelmére elkövetett cselekmények száma csökkent, míg a hétvégi házak sérelmére történő cselekmények száma továbbra is kedvezően alakult , tehát nem történt egy sem.

Az elmúlt héten 2 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére a korábbi 1-hez képest, súlyos testi sértés bűntett és gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt.

- A testi sértés Cegléd, Kernács-telepen történt, amikor az 52 éves apát egy összeszólalkozást követően a 18 éves fia bántalmazta olyan súlyosan, hogy a sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses és más sérüléseket szenvedett.

- A gépkocsi lopás a Cegléd, Fürdő utcában történt, amikor is egy ott parkoló VW Jetta típusú ezüst metál színű személyautót tulajdonított el eddig ismeretlen tettes 2,7 millió Ft értékben addig, amíg a család a fürdő területén pihent.

Megkezdődött az iskola, hívjuk fel gyermekeink figyelmét , hogy értékeikre vigyázzanak, és minél kevesebbet vigyenek magukkal az iskolákba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció