Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 17. 19:10, péntek | Helyi

RENDŐRSÉGI NYÍLT NAP

RENDŐRSÉGI NYÍLT NAP

Gyermekek nevetésével volt hangos ma a Ceglédi Rendőrkapitányság épülete. Az idei évben 2019.05.17-én került megszervezésre a Ceglédi Rendőrkapitányság nyílt napja.

Látványos és tartalmas programokkal várták a szervezők a rendezvényre látogatókat. Óvodás és általános iskolás gyermekek nézhették meg hogyan is dolgozik együtt rendőr és társa a rendőrkutya. Megtekinthették a Bem József Szakiskola rendészeti tanulóinak taktikai bemutatóját.


Az izgalmas programok mellett a gyermekek kipróbálhatták a Fáma futást, kerékpáros ügyességi pályán vehettek részt, a rendőrök által használt test páncélt a gyermekek felvehették, majd kipróbálhatták milyen is, ha a rendőr pajzsot megdobálják.
Az érdeklődők megnézhették az előállító helységet, továbbá régi idők rendőrségi ruha és fegyverkiállítását is megcsodálhatták, a bűnügyi technikusok munkájába is bepillantást nyerhettek.
A nyílt nap lehetőséget teremtett rá, hogy minél több gyermek kedvet kapjon a rendőri hivatáshoz, valamint általános tájékoztatást adott a rendőrség tevékenységéről.
A fenti programokon kívül lehetőség nyílt a katasztrófavédelem járművének megtekintéséra a rendőrségi járművek mellett. Továbbá a korábbi évekhez eltérően a Vöröskereszt színesítette programunkat.

Fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció