Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Május 08. 13:25, hétfő | Helyi

Rendőrségi nyílt nap

Rendőrségi nyílt nap

A Ceglédi Rendőrkapitányságon 2017. május 5-én nyílt napot tartottak.

Ezen a napon a járás általános iskolái és óvodái előtt nyitotta meg kapuit a rendőrség. A programot Török Csaba r. alezredes kapitányságvezető nyitotta meg, majd ezt követte a közrendvédelmi osztály intézkedéstaktikai bemutatója.

A programara több, mint 200 fő látogatott el. A diák- és óvodás csoportoknak az Alfa Cegléd Kutyás Egyesület tartott bemutatót.

A kollegák bűnügyi helyszínt is rekonstruáltak, ahol ujj- és tenyérnyomat vételre is lehetőség nyílt. A rendezvényen az érdeklődők KRESZ tesztlapokat tölthettek ki.

A rendőrség történeti kiállításnak ismételten nagy sikere volt. Szilágyi Sándor r. alezredes hatástalanított fegyvereket, régi egyenruházatokat, és relikviákat mutatott be a programra kilátogatóknak.



Az ittas- és drogos állapotot szimuláló szemüvegek kipróbálására sorban álltak a gyerekek és a felnőttek is.

A bűnmegelőzési terület előadója Kiss Edit c. r. százados a helyszínen a pedagógusok külön kérésére rövid tájékoztató előadást tartott az internet, és a kábítószer-fogyasztás veszélyeiről, valamint a felelősségvállalásról.

A rendőrség szolgálati gépjárművei mellett a katasztrófavédelem fecskendős tűzoltó autóját valamint az OMSZ szolgálati mentőautóját is megtekinthették a gyerekek.

A programra ellátogató intézmények és csoportok közül senki nem ment haza üres kézzel, mivel a kollegák a színvonalas bemutatók mellett apró ajándékokkal is kedveskedtek a résztvevőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció