Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 18. 12:34, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Régen látott kiélezett harc folyik az első helyért

Régen látott kiélezett harc folyik az első helyért

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó torna 13. forduló

Születtek papírforma eredmények, volt bomba meglepetés és láthattak több színvonalas mérkőzést is a tizenharmadik fordulóban kilátogató nézők. Újra helycsere volt a tabella élén és tovább lépett előre –már a dobogón van- a Jazz Cafe csapata.

A forduló meglepetését szállította a Revans azzal, hogy fegyelmezett játékával és Fortunával kötött szerződésével 2-2 arányú döntetlent játszott a Pákozdi Hús csapatával. Kívülről úgy érződött, hogy a támadásait lassan szövő, kicsit enerváltnak tűnő Pákozdi Hús előbb utóbb beprésel egy gólt, de ez nem jött össze, mert a felváltva védő két kapus –Revák Róbert és Sárik Mihály- mindent hárított.

Hajtós mérkőzésen az Ön-Ért nem tudta megismételni múlt heti bravúrját (az előző fordulóban legyőzte a Showder Club csapatát), sőt játékban meg sem közelítette önmagát. Így nem meglepő, hogy a motiváltabban játszó Jazz Cafe simán nyert 4-1 arányban.

A Young BoysBróker Zsaru mérkőzés az eredmény alapján (6-0) sima lefolyású volt. Viszont aki látta, az tudja, hogy az eredmény mögött egy indulatoktól nem mentes kemény csata áll, aminek eredménye egy páros, öt-öt perces kiállítás is árulkodik a mérkőzés hőfokáról.

Kicsit álmosító, csendes mederben csordogáló mérkőzésen a Kedvencek tizenöt perc után lőtték első góljukat, majd szinte észrevétlenül még ötöt. A CFE nem játszott alárendelt szerepet, csak éppen gólt nem tudott rúgni. Végeredmény 6-1 a Kedvenceknek.

A forduló rangadóján két szervezetten játszó, azonos képességű csapat színvonalas mérkőzést vívott. A különbség a góllövő szekcióban mutatkozott meg. Az Autó Kelly által kidolgozott sok helyzetből Szokoli csupán egy gólt bírt szerezni, míg a góllövőlista élén álló Oldal Tibor háromszor köszönt be az ellenfél kapujába. A Showder Club 4-1 arányú győzelmével újra átvette a vezetést a tabellán.

A Nevenincs vezető góljával megrángatta az alvó oroszlán szerepében pályára lépő Mirror Fashion bajszát. Nagy Lajos (3 gól) régen látott nagy kedvvel játszott és társai sem maradtak le mögötte a szép megoldásokban. A Viniczai Tibor által irányított fiatal csapat, csere hiányában nem tudott lépést tartani ellenfelével. Végeredmény 8-3 a Mirror Fashion javára.

Tabella:

• 1 pont levonás *

A góllövőlista állása
28 gól: Oldal Tibor (Showder Club)
23 gól Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
21 gól: Szokoli Krisztián (Autó Kelly)
18 gól: Dely Gábor (Kedvencek)
15 gól: Popon Tamás (Autó Kelly)
13 gól: Velkey Balázs (Showder Club)
12 gól: Viniczai Tibor (Nevenincs), Czagány Zsolt (CFE), Bozsó Norbert (Revans), Lendvai Krisztián (Pákozdi Hús), Viniczai Viktor (Nevenincs)

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem