Városlista
2019. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Július 21. 10:21, szombat | Sport

Rally: Eredményes volt a teszt!

Rally: Eredményes volt a teszt!

Kertész Krisztián - Sztrakon Bence
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
MARB Delta Hungária Építő Északi Régió 6. futam.
Credobus Build IT MARB futam a Vízió Dimenzió Kupáért

Fazekas András rövid beszámolóját olvashatják a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt rallysprint után:

- Szombaton a Prológgal kezdték a versenyt a fiúk. Nagyon jó időt mentek a nem teljesen száraz pályán. Igazából az volt a cél, hogy verseny körülmények között tudjuk tesztelni az autót és a csapat új tagját Sztrakon Bencét. Jó volt látni, hogy az első kerekes autóval is lehet látványosan menni.

A székesfehérvári versenyt, váltó hiba miatt kényszerültünk feladni. Az autó teljes revízión eset át. Szerelőink kitettek magukért köszönet nekik, mert a versenyautón teljes mértékben jól működtek a változtatások, és a váltó is kifogástalanul működött.
Baranya kupa előtt már csak a simítások vannak hátra, hogy tökéletesen működjön minden.

Komlón a megszokott rally páros Velezdi Eszter és Kertész Krisztián fog rajthoz állni, és remélem nem lesz gond, versenyzőink eredményesen célba érkeznek.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

Fotó: Bitto Zsolt - Pánya Péter

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 17. 07:58, péntek | Sport

Gyorsasági OB: Újra a vörös bikán

A hétvégén az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringen csap össze ismét az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB mezőnye a festői környezetben található pályán.

2019. Május 16. 06:35, csütörtök | Sport

Gindeli Balázs és a keceli autocross

Interjú Balázzsal a május 19-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Május 14. 18:09, kedd | Sport

Mózes Károly és a keceli autocross

Interjú Károllyal a május 19-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Május 14. 06:00, kedd | Sport

Népes indulóval rajtol az Euroaszfalt Rallycross Bajnoki Futam

Az Euroaszfalt Rallycross Bajnoki Futam a Sun At Home Kupáért verseny rendezi meg május 18-án és 19-én a Kakucs Ring. Népes mezőny áll majd rajhoz.