Városlista
2018. augusztus 19, vasárnap - Huba

Hírek

2018. Július 21. 10:21, szombat | Sport

Rally: Eredményes volt a teszt!

Rally: Eredményes volt a teszt!

Kertész Krisztián - Sztrakon Bence
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
MARB Delta Hungária Építő Északi Régió 6. futam.
Credobus Build IT MARB futam a Vízió Dimenzió Kupáért

Fazekas András rövid beszámolóját olvashatják a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt rallysprint után:

- Szombaton a Prológgal kezdték a versenyt a fiúk. Nagyon jó időt mentek a nem teljesen száraz pályán. Igazából az volt a cél, hogy verseny körülmények között tudjuk tesztelni az autót és a csapat új tagját Sztrakon Bencét. Jó volt látni, hogy az első kerekes autóval is lehet látványosan menni.

A székesfehérvári versenyt, váltó hiba miatt kényszerültünk feladni. Az autó teljes revízión eset át. Szerelőink kitettek magukért köszönet nekik, mert a versenyautón teljes mértékben jól működtek a változtatások, és a váltó is kifogástalanul működött.
Baranya kupa előtt már csak a simítások vannak hátra, hogy tökéletesen működjön minden.

Komlón a megszokott rally páros Velezdi Eszter és Kertész Krisztián fog rajthoz állni, és remélem nem lesz gond, versenyzőink eredményesen célba érkeznek.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

Fotó: Bitto Zsolt - Pánya Péter

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 17. 13:31, péntek | Sport

Mitropa Kupa 2. hely!

Az abszolút 6. és a Mitropa Kupa 2. helyén fejezte be a Várkonyi-Makai kettős az Int. Baranya Kupát. A tavalyi győzelmet nem tudták megismételni a megerősödött mezőnyben -

2018. Augusztus 17. 13:30, péntek | Sport

A technika ördöge meglátogatott a Baranya Kupán

Hét gyorsot és egy pénteki prológot teljesített a Tim Gábor - Timár Tamás ralipáros a hétvégi Baranya Kupán. Stabilan tartották a kategória második helyüket végig a gyorsokon.

2018. Augusztus 17. 13:29, péntek | Sport

Sajnos nem tudtuk befejezni a Baranya Kupát

Interjú Fazekas András csapatvezetővel az Int. Baranya Kupa után.

2018. Augusztus 08. 19:11, szerda | Sport

Fényes Lucián és a Keceli autocross

Interjú a még csak 14 éves Fényes Lucián autocrossversenyzővel, a hétvégi Kecelringi Pintér Kupa V. fordulója előtt.