Városlista
2018. szeptember 23, vasárnap - Tekla

Hírek

2018. Július 09. 09:40, hétfő | Helyi

Rákóczi út felújítása - Lakossági tájékoztató

Rákóczi út felújítása - Lakossági tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. július 9-én (hétfőn) elkezdődnek a Szabadság tér és Rákóczi út burkolatának felújítási munkálatai.

A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszokon, azaz a Pesti (Városháza előtti szakasza, Református templomig) és Rákóczi (Pesti út – Széchenyi út) úton forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre, valamint időszakosan teljes lezárásra.

A parkolás szakaszosan, illetve időszakosan teljes megszűntetésre kerül. A munkálatok gyors, biztonságos és balesetmentes lebonyolítása érdekében kérjük, a Kossuth tér, Pesti út (Városháza előtti szakasz), Szabadság tér és Rákóczi út érintett szakaszait kerüljék el.

A munkálatok megkezdése érdekében a Rákóczi út Gubody utca és Múzeum utca közötti szakaszán 2018. július 08-án (vasárnap) 18:00-órától a parkolást mellőzni szíveskedjenek.

Továbbá a folyamatos és aktuális tájékoztatás érdekében kérjük, kísérjék figyelemmel a helyi médiát, fórumokat.

A munkakezdés ideje: 2018. július 9. (hétfő)

A kivitelezés várható befejezése: 2018. augusztus 30. (csütörtök)

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a munkavégzés időtartama alatt a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat.

Cegléd Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 20. 19:50, csütörtök | Helyi

Újabb kerékpárutak épülhetnek a városban

Lakossági kérésre öt helyen szűnik meg a szelektív sziget. A lakóközösségek inkább maguk gondoskodnak a szelektív hulladék gyűjtéséről és elszállíttatásáról.

2018. Szeptember 20. 19:49, csütörtök | Helyi

Felhívás \"Ceglédi Őszi Nagytakarításra\"

Ha Önt is zavarja, hogy utcáink, tereink, parkjaink látképét a szemét csúfítja el, és tenni szeretne ez ellen valamit, kérjük, vegyen részt 2018. október 4-én 9:00-16:00 óra között a „Ceglédi Őszi Nagytakarításban”.

2018. Szeptember 19. 11:47, szerda | Helyi

Hamarosan hiába fékezünk majd a traffipax előtt - újfajta mérést vezethetnek be a magyar utakon

Már dolgoznak az új rendszer kialakításán.

2018. Szeptember 19. 00:00, szerda | Helyi

Sajtóközlemény

Összekötő út felújítása mellett, ceglédi lakosok pályázatainak támogatása, kerékpárút pályázat, adóbevételből fejlesztés, magántulajdonú építészeti értékek megóvása önkormányzati költségvetésből - a Fidesz támogatja.