Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2018. November 08. 15:43, csütörtök | PR

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Mivel az anyagi keret sokszor szűkös az első lakás vásárlásnál, az első otthon gyakran garzon méretű. Ennek ellenére megfelelő tárolás segítségével helyet találhatunk minden holminknak.

A bútorok kiválasztásánál törekedjünk a praktikusságra és az ügyes helykihasználásra. Tárolásra nagyobb tereket használjuk, a hálófülkét ne zsúfoljuk tele sok bútorral. A ruhák, ágyneműk, kis tárgyak tárolásában segítségünkre lehet pár nagyméretű komód, ami megoldja a rendszerezést is. Lássuk, hogy milyen darabok használatával teremthetjük meg a rendet új otthonunkban.Több fiókos komód a nappaliba

A nappali egyik legfontosabb elemeként érdemes egy több fiókos bútordarabot beszereznünk. Olyan komódban kell gondolkodnunk, ami nem csak magas, hanem széles is. Így alkalmunk lesz annak tetején különböző dísztárgyakat, tükröket, virágokat vagy apró emlékeket elhelyeznünk. Ha ügyesek vagyunk, ebbe a komódba el tudjuk pakolni az összes hajtogatható nagyobb ruhaneműt, ágyneműt. Ezen kívül a fiókokba elférnek a függönyök, terítők, vagy ha a konyhabútorunk szűkös, akár a konyharuhák is. A fiókokba rejtett apróbb rendszerező dobozok segítségével pedig az alsóneműket is könnyedén tárolhatjuk.

TV-állvány sok fiókkal

A házimozi rendszer beszerzése mellett, gondolj a praktikus TV-állvány kiválasztására is. Tipikus hiba szokott lenni egy lakásban a TV körül uralkodó káosz. Válassz fiókos állványt, és ezzel nyerj plusz helyet a lakásban! Ebben a komódban lehetőséged lesz elrejteni a kábeleket, a TV-hez tartozó távirányítókat, kontrollereket és a játékokat is.

Több ajtós mosdó szekrény

Kis fürdőszobákhoz praktikus, ha a mosdó alatti részt is kihasználod, és beszerzel egy mosdószekrényt. Az ajtók mögött könnyedén tárolhatsz tisztító szereket, WC papírt, törölközőket, vagy akár kisebb dobozokba rendszerezve kozmetikumokat is. A lényeg itt is, hogy ezt a bútordarabot ügyesen kihasználva, elpakolhatod azokat a holmikat, amelyeket nem szeretnél szem előtt tartani.

Éjjeliszekrény a hálószobába

Az egy vagy két fiókos éjjeliszekrény fontos darab lesz hálószobádban. Ebben tarthatod azokat a könyveidet, melyeket legszívesebben az ágyban szeretsz olvasni. Tetejére pedig választhatsz egy elegáns olvasólámpát, lesz helye a szemüvegednek, mobilodnak vagy egy pohár víznek is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 11:11, szerda | PR

A lejárt lakástakarékokat többféle hitelbe törlesztheti

Ma már nem lehet LTP szerződést kötni, de még számtalan korábban megkötött szerződés létezik, és a hitelbe betörlesztés kérdése sokak számára éppen most válik aktuálissá.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 18:25, hétfő | PR

Tippek a sikeres év eleji takarékoskodáshoz

Sokan döntenek úgy a klasszikus újévi fogadalmak keretében, hogy jobban fognak ügyelni a pénzre.

2019. Február 11. 18:24, hétfő | PR

A hólapátolás az egyik legjobb edzés

Még ki sem nyitottuk a szemünket reggel, azt sem tudjuk, milyen lehet odakint az idő..., ám ha meghalljuk a lapát karistoló hangját, ahogy a járda kövezetével találkozik, azonnal tudjuk: esett a hó.