Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 08. 15:43, csütörtök | PR

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Mivel az anyagi keret sokszor szűkös az első lakás vásárlásnál, az első otthon gyakran garzon méretű. Ennek ellenére megfelelő tárolás segítségével helyet találhatunk minden holminknak.

A bútorok kiválasztásánál törekedjünk a praktikusságra és az ügyes helykihasználásra. Tárolásra nagyobb tereket használjuk, a hálófülkét ne zsúfoljuk tele sok bútorral. A ruhák, ágyneműk, kis tárgyak tárolásában segítségünkre lehet pár nagyméretű komód, ami megoldja a rendszerezést is. Lássuk, hogy milyen darabok használatával teremthetjük meg a rendet új otthonunkban.Több fiókos komód a nappaliba

A nappali egyik legfontosabb elemeként érdemes egy több fiókos bútordarabot beszereznünk. Olyan komódban kell gondolkodnunk, ami nem csak magas, hanem széles is. Így alkalmunk lesz annak tetején különböző dísztárgyakat, tükröket, virágokat vagy apró emlékeket elhelyeznünk. Ha ügyesek vagyunk, ebbe a komódba el tudjuk pakolni az összes hajtogatható nagyobb ruhaneműt, ágyneműt. Ezen kívül a fiókokba elférnek a függönyök, terítők, vagy ha a konyhabútorunk szűkös, akár a konyharuhák is. A fiókokba rejtett apróbb rendszerező dobozok segítségével pedig az alsóneműket is könnyedén tárolhatjuk.

TV-állvány sok fiókkal

A házimozi rendszer beszerzése mellett, gondolj a praktikus TV-állvány kiválasztására is. Tipikus hiba szokott lenni egy lakásban a TV körül uralkodó káosz. Válassz fiókos állványt, és ezzel nyerj plusz helyet a lakásban! Ebben a komódban lehetőséged lesz elrejteni a kábeleket, a TV-hez tartozó távirányítókat, kontrollereket és a játékokat is.

Több ajtós mosdó szekrény

Kis fürdőszobákhoz praktikus, ha a mosdó alatti részt is kihasználod, és beszerzel egy mosdószekrényt. Az ajtók mögött könnyedén tárolhatsz tisztító szereket, WC papírt, törölközőket, vagy akár kisebb dobozokba rendszerezve kozmetikumokat is. A lényeg itt is, hogy ezt a bútordarabot ügyesen kihasználva, elpakolhatod azokat a holmikat, amelyeket nem szeretnél szem előtt tartani.

Éjjeliszekrény a hálószobába

Az egy vagy két fiókos éjjeliszekrény fontos darab lesz hálószobádban. Ebben tarthatod azokat a könyveidet, melyeket legszívesebben az ágyban szeretsz olvasni. Tetejére pedig választhatsz egy elegáns olvasólámpát, lesz helye a szemüvegednek, mobilodnak vagy egy pohár víznek is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

2018. November 16. 18:00, péntek | PR

Újra díjazott lett a Jánosik Kft.

Harmadszor nyerte el a MagyarBrands, másodszor pedig a Superbrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?