Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 09. 14:26, vasárnap | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pontot rabolt a Szeged Ceglédtől

Pontot rabolt a Szeged Ceglédtől

Lassan indult, majd felpörgött a találkozó, játékban az első félidő a Ceglédé, a második a Szegedé volt, így teljesen igazságos döntetlen született.

Döcögősen, unalmasan indult a találkozó. Az első 30 percben szinte semmi izgalmas, említésre méltó dolog nem történt. A Cegléd azonban a játékrész utolsó negyed órájára futószalagon kezdte szállítani a helyzeteket. Két-három góltól is megmenekül a Szeged köszönhetően Belecan védéseinek és Fortunának. A második félidő elején is indítottak néhány akciót a piros-feketék, míg a vendégek továbbra sem találták a kulcsot a hazai kapuhoz. Végül büntetőből érkezett meg a ceglédiek vezető találata, ami nemhogy feltüzelte volna őket, inkább a féket mutatta meg nekik.

A Szeged kezdte el irányítani a meccset, egyre több akciót vezetett, nem egyszer igen tetszetőset. És a fölény meghozta gyümölcsét a 75. percben. Az egyenlítést követően is Lisztesék voltak aktívabbak, mintha erőnlétben jelentősen felülmúlták volna ellenfelüket. A két félidő játékát tekintve a döntetlenben nyugodtan kiegyezhetünk.

A labdarúgó NB II Keleti csoport 4. fordulójában:

Restart-Ceglédi VSE – Szeged 2011 1-1 (0-0).Cegléd, vezette: Solymosi Péter (Berettyán Péter, Medovarszki János).
Cegléd:Miski – Robson, Miklósvári, Koncz, Farkas I., Szkunc, Kenderes (Ladiszlai 61′), Nagy L., Juhász, Balog (Szalai 69′), Medgyesi. Vezetőedző: Ványi Zsolt.
Szeged:Belecan – Kéri (Rézműves 24′), Kapic B. (Laczkó 24′), Toca, Farkas Z., Ulvicki, Borbély, Lisztes, Geiger (Varga 58′), Tóth I., Kis. Vezetőedző: Tóth Bálint.
Sárga lap:Kéri (22′), Juhász (89′).
Gólszerzők:Koncz (52′) illetve Kis (75′).

Ványi Zsolt:Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, gólhelyzeteket dolgoztunk ki. Számomra érthetetlen, hogy épp az egy nullás vezetés birtokában kezdtünk el kapkodóan és idegesen játszani, mintha egy rutintalan, serdülő csapat lennénk. Sorsszerű volt, hogy gólt kapjunk. Túlságosan magunkra engedtük a Szegedet, de az is igaz, hogy több véleményes szabadrúgást kapott ellenfelünk, de az elvesztett pontokért csak magunkat okolhatjuk.

Tóth Bálint:Nem Jól kezdődött a meccs, hiszen a 20. percben két kényszerű cserét kellett végrehajtanom. Így elszakadtam attól a lehetőségtől, hogy később alakíthassam a játékot, belenyúljak a csapatba. Az első félidőben az ellenfelünknek voltak komoly lehetőségeik, de a második játékrészben felbillent a pálya: a 65. perctől kezdve a Cegléd fölé kerekedtünk, fizikailag és mentálisan is. Tele van a hócipőm, hogy olyan csatáraink vannak, akik egyet játszanak és kettő nem, ezt idézőjelbe mondom.

fotó: Kisfaludi István

forrás: szegedma.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem