Városlista
ma: 4 °C holnap: 11 °C
2016. február 13, szombat - Ella, Linda

Hírek

2012. December 11. 13:58, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Vonattal ütközött egy veszélyes anyagot szállító autó

Vonattal ütközött egy veszélyes anyagot szállító autó

Sugárfertőzés veszélye miatt lezárták és kiürítették a területet.

Két ember súlyosan megsérült Cegléd és Nyársapát között abban az autóban, amely a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, s összeütközött a Napfény InterCity-vel Cegléd és Nyársapát között kedd délelőtt.

Az ütközés részletei egyelőre még tisztázatlanok. Információink szerint az autó utasai a sínek közelében lévő gázvezetékek hegesztéseit vizsgálták az ütközést megelőzően. A vizsgálathoz sugárveszélyes anyagot használtak, melynek tartálya a baleset során megsérült.

A helyszínre kivonultak a katasztrófavédelem munkatársai, akik azonnal megkezdték a vizsgálatokat. Az érintett területet 1 km-es körzetben kiürítették, 100 m-es körzetben pedig lezárták.

A sérülteket ellátó és kórházba szállító mentősöket a helyszínre érkező rendőrökkel együtt sugárfertőzés gyanújával karantén alatt vizsgálják a ceglédi kórházban. Őket a sugárbioloógiai intézet munkatársai vizsgálják.

A vonaton nem sérült meg senki, azonban a mozdony megrongálódott. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan kora délutánig – Cegléd és Nagykőrös között szünetel a vasúti közlekedés, vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Cegléd–Szeged vonalon átlagosan 20-30 perces késéssel járnak a vonatok

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Február 12. 23:11, péntek | Helyi

A mezőőrség Ugyerban is résen volt

Ismét tetten értek egy fatolvajt

2016. Február 11. 22:16, csütörtök | Helyi

Ági néni eltávozott....

Bálintné Szilvási Ágnes fényképész éjjel csendesen elhunyt.

2016. Február 11. 22:00, csütörtök | Helyi

10+1 tudományos tény a szerelemről ❤

Ismerd meg a szerelem okozta furcsa jelenségek okát

2016. Február 11. 21:00, csütörtök | Helyi

2016 az előrehaladás éve lesz Cegléden

Adócsökkentési, otthonteremtési, bürokráciacsökkentési és béremelési intézkedésekről tartott sajtótájékoztatót Földi László Cegléd, Nagykőrös és környékének Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője.