Városlista
ma: 24 °C holnap: 29 °C
2016. augusztus 23, kedd - Bence

Hírek

2012. December 11. 13:58, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Vonattal ütközött egy veszélyes anyagot szállító autó

Vonattal ütközött egy veszélyes anyagot szállító autó

Sugárfertőzés veszélye miatt lezárták és kiürítették a területet.

Két ember súlyosan megsérült Cegléd és Nyársapát között abban az autóban, amely a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, s összeütközött a Napfény InterCity-vel Cegléd és Nyársapát között kedd délelőtt.

Az ütközés részletei egyelőre még tisztázatlanok. Információink szerint az autó utasai a sínek közelében lévő gázvezetékek hegesztéseit vizsgálták az ütközést megelőzően. A vizsgálathoz sugárveszélyes anyagot használtak, melynek tartálya a baleset során megsérült.

A helyszínre kivonultak a katasztrófavédelem munkatársai, akik azonnal megkezdték a vizsgálatokat. Az érintett területet 1 km-es körzetben kiürítették, 100 m-es körzetben pedig lezárták.

A sérülteket ellátó és kórházba szállító mentősöket a helyszínre érkező rendőrökkel együtt sugárfertőzés gyanújával karantén alatt vizsgálják a ceglédi kórházban. Őket a sugárbioloógiai intézet munkatársai vizsgálják.

A vonaton nem sérült meg senki, azonban a mozdony megrongálódott. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan kora délutánig – Cegléd és Nagykőrös között szünetel a vasúti közlekedés, vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Cegléd–Szeged vonalon átlagosan 20-30 perces késéssel járnak a vonatok

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Augusztus 23. 14:56, kedd | Helyi

Cegléd Négyek

Véget ért a XXXI. Nyári Olimpia Rióban, ahol szenzációs eredménnyel végeztek a magyar sportolók. Magyarország a megszerzett 8 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzéremmel a 12. helyen zárt.

2016. Augusztus 23. 14:24, kedd | Helyi

Ceglédi induló a Star Academy-ben

Segíts tovább juttatni Gór-Nagy Erikát!

2016. Augusztus 22. 14:41, hétfő | Helyi

Péntek esti Funky&Soul

Jön a 10 tagú SoulBlaster zenekar

2016. Augusztus 22. 11:35, hétfő | Helyi

Megszületett a végleges terv a Szabadság tér felújításáról

A ceglédi Szabadság tér megújítása több szakaszban történik meg. Mutatjuk a részleteket