Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. November 25. 22:00, csütörtök | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 1. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 1. forduló

A cimvédő Pákozdi Hús csapata magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, azonban a nyújtott játék alapján a Csemő csapata fog még hallatni magáról.
Két fiatalokból álló csapat közül az össze szokottabb Kedvencek akarata érvényesült. A Showder-es fiúknak még javitani kell az összjátékon.
Két hasonló képességű csapat kiélezett harcát hozta a BercelonaRevans mérkőzés, amely az utolsó percig nyitott volt. Végül egy gól döntött.
A Keverton csapatának Lendvai Krisztián mester hármasa sem volt elég a győzelemhez, hiszen az Euro Petrolos fiúk is „betankoltak” három gólt.
A Fekete Macska rövid kispaddal érkezett, kevesebbet tudott cserélni, igy a nagy iramot diktáló Lesz Vigasz „bedarálta” őket és egy góllal nyert,
A Medosz csapatát nagy számú szurkoló sereg kisérte el, ezért ők „eggyel többen voltak”. De a kemény, támadó játékot játszó csapat rá is szolgált a győzelemre. A CFE csapatának csak villanásai voltak, ez kevés a győzelemhez.
A PákóPFB mérkőzés hozta a forduló legforróbb hangulatú találkozóját. Jó iramú, sok kemény összecsapást követően egy-egy alkalommal zörögtek a hálók. A végelszámolásnál biztosan kell számolni mindkét csapattal.
A Mirror össze szokott csapat benyomását keltette, több formás támadást vezetett, amelyeket jó százalékos arányban váltott gólra. A Hungária Értékpapir csapatának nem tudott kellő lökést adni a soraiban játszó két NB II-es játékos.
Pákozdi Hús – Csemő 3-1 Showder Club – Kedvencek 1-4
Bercelona –Revans 3-4 Keverton – Euro Petrol 3-3
Lesz Vigasz – Fekete Macska 3-2 Medosz – CFE 6-3
Pákó – PFB Electric Hungary 1-1 Mirror – Hunária Értékpapir 6-3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció