Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 08. 17:13, csütörtök | Helyi

Öt iskola atlétái a CVSE pályán

Öt iskola atlétái a CVSE pályán

A Malomtó széli Sporttelepen közel 350 diák mutathatta meg tudását távolugrás, kislabda hajítás és 6x200 méteres váltófutás versenyszámokban.

Az időjárás kegyeibe fogadta az atlétika kedvelőit a Várkonyi István Általános Iskola és Cegléd Város Önkormányzata által megrendezett csapatbajnokságon.
Az atlétika népszerűsítése, az iskolai sportkapcsolatok ápolása, a versenyzési lehetőség biztosítása és a bajnoki címek eldöntése volt a fő célja az október 7-i találkozónak.

A Gál József Sportcsarnok támogatásával a Malomtó széli sporttelep atlétika pálya biztosította a verseny helyszínét, ahol közel 350 diák mutathatta meg tudását távolugrás, kislabda hajítás és 6x200 méteres váltófutás versenyszámokban.

Az esemény főszervezője a Várkonyi Iskola testnevelés munkaközössége mellett versenybíróként, pályafelügyelőként, jegyzőkönyvvezetőként a résztvevő iskolák testnevelő tanárai, tanítói nyújtottak segítséget.

A versenyen Jezerniczky Attila sport koordinátor gratulált a résztvevő intézményeknek valamint díjakat adott át Keszthelyi Ferencnek, a CVSE Atlétikai Szakosztály vezetőjének közreműködésével.

A jó hangulatú találkozón a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola bizonyult a legeredményesebbnek, hiszen ezen a napon ők gyűjtötték be a legtöbb aranyérmet.

Az eredményhirdetésnél technikai hiba történt: a IV. korcsoportos fiú kislabda hajításnál tévedésből az ötödik helyezett iskola csapatát hirdették ki ezüstérmesnek, ezért a Táncsics iskola csapata a tévedésből kapott ezüstérmeket visszaadja a második helyezett iskola csapatának.

Példamutató magatartásuk elismeréseként a verseny szervezői „Sportszerűségi Díj” aranyéremmel jutalmazzák a csapat tagjait.

Horváth Melinda

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció