Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. December 11. 18:36, hétfő | Helyi

Ők lettek az Év tanárai

Ők lettek az Év tanárai

Átadták az év matematika, az év magyar tanára valamint az év idegen nyelvi tanára kitüntető címeket.

Hat pedagógus részesült elismerésben: dr. Surányi Dezsőné, Nagy Irén, Vinczéné Márföldi Tünde, Pusztai Szilvia Katalin, Bognárné Szepes Orsolya és Czerovszki Mónika. Az oktatási díjakat azok a ceglédi tanárok kaphatják, akik kiemelkedő pedagógiai munkát végeznek.

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

A Gimnázium néhai pedagógusáról, Tóth Czifra Mihályról nevezték el azt a matematikadíjat, amelyet 2002-ben adtak át először. Az elismerést dt. Beck György alapította. A díjra minden ceglédi iskola egy-egy tanárát ajánlhatja. Az év matematikatanára díjat dr. Surányi Dezsőné a Várkonyi iskola és Nagy Irén a Kossuth Lajos Gimnázium pedagógusa vehette át.

Az ünnepségen adták a gimnázium tisztelt és szeretett néhai pedagógusáról, Velkey Imréről elnevezett díjat is. A magyar tanároknak járó elismerést 2009-ben adták át először. Az általános iskolákban tanítók közül idén Vinczéné Márföldi Tünde, Református iskola és Pusztai Szilvia Katalin, a Bem József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola pedagógusa kapta az elismerést.

A Rorák Imre nevével fémjelzett év idegen nyelv tanára díjat is ketten kapták meg. Bognárné Szepes Orsolya a Táncsics Mihály Általános iskola tanára és Czerovszki Mónika, a Közgazdasági szakközépiskola és szakgimnázium pedagógusa vehette át az elismerést. A díjátadáson a ceglédi tanulók produkciói mellett előadás is köszöntötte a díjazottakat. Dr. Koltói Ádám mellett Volter Etelka is előadással készült a jeles eseményre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció