Városlista
2018. december 15, szombat - Valér

Hírek

2018. November 26. 14:40, hétfő | Helyi

Nyílt napot tartottak az Infineonnál!

Nyílt napot tartottak az Infineonnál!

A ceglédi Infineon vállalatok fejlődése és a rendelésállomány bővülése szükségessé teszi, hogy minél több fórumon, új módszerekkel jelenjenek meg
és toborozzanak munkatársakat.

Nemcsak fizikai munkakörökbe várják a jelentkezőket, mérnöki, gazdasági területre is több pozícióban hirdetnek álláslehetőséget.

November 24-én az idei évben második alkalommal szerveztek Nyílt napot telephelyükön.

A rendezvény legfontosabb célja az volt, hogy az érdeklődő álláskeresők betekinthessenek a gyár működésébe, megismerhessék és testközelből lássák, hogyan folyik a munka, mi az, ami az Infineont megkülönbözteti a többi munkahelytől.

A gyárlátogatás mellett a betöltésre váró munkakörökről lehetett tájékozódni, a látogatók szabadon beszélgethettek a vállalat munkatársaival, tesztíráson,
interjún vehettek részt.

A programra majd 80 fő volt kíváncsi és a megjelentek közül hamarosan többeket is kollégaként üdvözölhetnek.

Címkék: infineon

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 17:20, szerda | Helyi

Apja erőszakolhatta meg a ceglédi 4 éves kislányt

Édesapja erőszakolhatta meg a négyéves ceglédi kislányt október elején. Az apát ma délelőtt fél 12-re idézték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra.

2018. December 07. 07:53, péntek | Helyi

Mikulásfutás idén is az Infineonnal

A Mikulásfutás már hagyomány Cegléden, ahol a város apraja-nagyja, egyre nagyobb létszámban, különböző távok teljesítésével csatlakozik a városi futóversenyhez.

2018. December 07. 07:47, péntek | Helyi

Jubiláló kollégáit köszöntötte az Infineon

Cegléd egyik legnagyobb munkáltatója az Infineon Technologies Cegléd Kft. hétfőn ünnepélyes vacsorával köszöntötte közel 100 jubiláló kollégáját.

2018. December 01. 15:07, szombat | Helyi

Önkormányzati belterületi utak fejlesztése Cegléden

Hivatalosan is átadták azt a 15 utcát amelyre Cegléd Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Pénzügyminisztérium, Pest megye célzott fejlesztésére szolgáló programjában.