Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 27. 05:00, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Női röplabda vb-selejtező - Másodikként jutott tovább a magyar válogatott

Női röplabda vb-selejtező - Másodikként jutott tovább a magyar válogatott

A magyar női röplabda-válogatott 3-1-re kikapott vasárnap a házigazda ukrán csapattól a Lucskban rendezett világbajnoki selejtezőtorna harmadik fordulójában, így két győzelemmel és egy vereséggel a hibátlanul első hazaiak mögött a második helyen végzett, s bejutott a kvalifikációs sorozat második fordulójába.

Eredmény, D csoport:
Ukrajna-Magyarország 3-1 (17, -22, 21, 16)

"A mai mérkőzésen a legnagyobb problémánk a nyitásfogadásból fakadt, alapvetően túl sok ki nem kényszerített hibával ajándékoztuk meg az ellenfelünket és e miatt állandóan futottunk az eredmény után - nyilatkozta a mérkőzést követően Hollósy László szövetségi kapitány. - Összességében azonban azt kell, hogy mondjam, van fantázia az új felállásunkban, csak rengeteg magas hőmérsékletű mérkőzést kell játszanunk, hogy fejben a legjobb megoldásokat tudjuk választani adott szituációban."

A csoport első helyezettje a selejtező januári harmadik körébe került, míg a másodikként végzett magyar csapatnak októberben a második fordulóban is pályára kell lépnie.
A kiemelt 12 európai válogatott csak a harmadik körben kapcsolódik be a küzdelmekbe, onnan lehet majd kivívni a vb-részvétel jogát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.