Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. December 20. 12:07, hétfő | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Négy ceglédi díjazott a Pest-megyei Önkormányzat Sportkarácsonyán

Négy ceglédi díjazott a Pest-megyei Önkormányzat Sportkarácsonyán

A hagyományosan magas színvonalon rendezett Év Sportolói Díjátadó Gálán, különböző kategóriákban értékelték a megye legeredményesebb sportolóit, ahol a RESTART CVSE TS INTEGRÁL Birkózó Szakosztályból négyen is díjazottak lettek

Női utánpótlás kategóriában Siroki Tímea harmadik (junior EB III. junior OB I. felnőtt OB II.), férfi utánpótlás kategóriában Lőrincz Viktor második helyen végzett (junior EB I. junior OB I. felnőtt OB III.). Felnőtt férfi kategóriában Lőrincz Tamás a második helyen tüntették ki (EB III. VB V.) A megye magas szintű versenysportját fémjelzi, hogy ezekkel az eredményekkel egyikőjük sem tudott az első helyen végezni. Az edzők közötti versengésben viszont Szűcs Andrást választották az év edzőjének, aki azonnal jelezte, hogy díjazott versenyzői sikere elsősorban a válogatott edzők magas színvonalú munkájának köszönhető. Az edzői díj odaítélésben szerepet játszott még ezeken az eredményeken felül, az a tizenkét érem, amit a szakosztály fiataljai nyertek diák, serdülő OB-n, ill. diákolimpián, valamint a diák csapatbajnoki cím megszerzése.

Békés Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újesztendőt, valamint további eredményes együttműködés kívánnak a ceglédi birkózók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció