Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Június 04. 15:03, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Mozgásban a város

Mozgásban a város

Családi fitness- és egészségnap Cegléden

Egy rendkívül mozgalmas és tartalmas délutánt tölthettek el azok, akik kilátogattak vasárnap az Almafa Családi Napközi és a Fit For You Fitness közös szervezésű családi fitness- és egészségnapjára.


Az egész napos rendezvény során rengeteg játék, ajándék és persze sok-sok mozgás várta a kicsiket és a nagyokat. A kiérkező vendégeket többek között Katus Attila, meghívott sztáredző melegítette be, aki Best Body elnevezésű alakformáló edzéssel készült a mozogni vágyóknak. Attila egyébként a nap folyamán életmód-tanácsadást is tartott, ahol beszámolt többek között saját tapasztalatiról, és kiemelte az egészséges életmód legfontosabb ismérveit.

Katus Attila után a Fit For You Fitness Stúdió edzői mozgatták meg a résztvevőket, akik a különböző mozgástípusokból kaphattak ízelítőt. A résztvevők a közös, nagyszínpadhoz kötött tornákon kívül számos új, vagy kevésbé ismert sporteszközzel találkozhattak, kipróbálhatták azokat, sőt részt is vehettek több, úgynevezett miniedzésen is.


A foglalkozások között látványos bemutatót tartott a RESTART CVSE Fit-Kid Szakosztálya, a RELEVE Tánciskola, valamint a Fit For You Gyermek aerobic és és Fanatic Jump csoportja.


A kicsiknek izgalmas vetélkedőkkel, sorversenyekkel és kézműves foglalkozásokkal kedveskedtek, valamint egész napos ingyenes ugráló vár, póni lovaglás és tanácsadás várt mindenkit.

A színvonalas rendezvényen minden korosztály megtalálta a maga kedvére való szórakozást. A hétvégi egészségnappal a szervezők a mozgás fontosságára szerették volna felhívni a figyelmet.


fotó: Balga Gábor

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció