Városlista
2018. május 25, péntek - Orbán

Hírek

2017. December 05. 19:33, kedd | Helyi

Mikulásfutás az Infineonnal

Mikulásfutás az Infineonnal

Újra mikulás sapkás futók vették birtokba a Rákóczi út egy részét.

Szombaton harmadik alkalommal rendezett a város Mikulás futást. A jótékonysági futóversenyre egy-egy cipősdoboznyi ajándék volt a nevezési díj. Gyernekek és felnőttek vegyesen teljesítették a különböző távokat, így is hozzájárulva ahhoz, hogy szebb legyen a város karácsonya.

A versenyt óvodás, iskolás és felnőtt kategóriában hirdették meg a szervezők. A futók a Szabadság térről startoltak. A három táv a Kossuth Múzeumig, a rendőrségig illetve a Széchenyi útig és vissza tartott. Természetesen a bemelegítés sem maradt el a futás előtt. Lőrincz Tamás és Hegedűs László, Hege is kivette a részét ebből és persze a futásból is. Velkey Ádám pedig most egy sérülés miatt ugyan futni nem tudott, de lelkesen indította a futamokat és osztogatta a szaloncukrot a célbaérőknek. A profi sportolók mellett nagyon sok szintén nagyszerű, de még ifjabb sportoló is célhoz állt.

NAGY ARNOLD: „Igazából az osztálytársaim mondták, hogy ez egy jó futás, mondták, próbáljam meg, hát megpróbáltam.”

És rögtön érmet is akasztottak a nyakába. Arnold egyébként nem futó, kézilabdázik.

NAGY ARNOLD: „Igazából édesanyám is kézilabdázott 9 évig és úgy gondoltam, én is folytatom. Hogy érezted magad itt ma? Nagyon jól, jó futás volt. A végére már kezdtem lassulni, de rendben volt.”

A kézilabdázók nagy számban képviseltették magukat a jótékonysági futáson. Lóránt is közéjük tartozik, és ő is érmet nyert. De a legfontosabb, hogy jól érezte magát.

SZELECZKI LÓRÁNT: „Nagyon jól éreztem magam, ráadásul holnap kézilabda meccsem lesz és úgy gondoltam, hogy egy kis kikapcsolódást jól jönne nekem. Mióta kézilabdázol? 3 éve igazolt szinten és 5 éve igazából.”

De a focisták is beálltak a futók közé és több magán sportegyesület is a kezdeményezés mellé állt. A harmadik Mikulás futáson egyébként mindenki kapott oklevelet, a kategóriák első helyezettjei pedig tehát érmet is. De a rajtszámok közül sorsoltak is, a szerencsések ajándékokat kaptak.

Címkék: infineon

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 24. 20:00, csütörtök | Helyi

Rendőrök versenyeztek Pest megyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Csoportja 2018. május 23-án Vácon rendezte meg a szakmai közlekedésrendészeti verseny területi döntőjét karos forgalomirányító, gépkocsizó járőr és motoros járőr kategóriákb

2018. Május 24. 19:51, csütörtök | Helyi

Beszámoló a város és cégei tavalyi gazdálkodásáról

Főleg gazdasági témákban, terület-értékesítésben és vásárlásban hozott döntést a képviselő testület soros ülésén, de pályázati részvételről is tárgyaltak a májusi ülésnapon, ahol a képviselők tájékoztatást kaptak az Áll

2018. Május 24. 07:30, csütörtök | Helyi

Városi Gyereknap - Közútkezelői tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a \"Kossuth Művelődési Központ\" Nonprofit Kft. megrendezi a \"Pöttyös Gyermeknap\"elnevezésű városi rendezvényt.

2018. Május 24. 06:42, csütörtök | Helyi

Sportsziget

Idén is megrendezésre kerül a városi gyermeknap kísérő programjaként a Sportsziget.