Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 05. 14:43, hétfő | Helyi

Megtáltosodott a csapat a szünetben

Megtáltosodott a csapat a szünetben

A hétvégén az Újpest csapatát fogadta a Ceglédi VSE a Malomtó szélen.

Jól felkészült belőlünk az Újpest csapat, mert a mérkőzés elején nem sikerült helyzetet kialakítani. De egy mérkőzés 90 percig, sőt általában tovább tart. Az első félidőben csak helyzetekig jutottunk el, de a második félidőben végrehajtott cseréknek köszönhetően sikerült ellenfelünk fölé nőni.


Laczkó Milán beállítása jó döntés volt. Milán szinte az első labdaérintéséből vezetést szerzett csapatunknak, majd a hosszabbításban egy bombagóllal biztosította be a győzelmünket. Továbbra is ott vagyunk az élmezőnyben és tovább tart a csoportban a négy kiemelkedő csapat harca a feljutást jelentő helyekért, mivel vetélytársaink (Nyíregyháza, Kazincbarcika, Cigánd) is nyertek.


Ceglédi VSE – Újpest II. 2-0 (0-0)

Gólszerzők: Laczkó Milán (65’ 1-0, 92’ 2-0)
Cegléd: Verebélyi – Buczkó (Peres), Farkas V., Makrai, Farkas A., Sánta, Csordás Sz., Markó, Szkunc (Rozman), Csordás S. (Laczkó), Pozsár

Varga Attila vezetőedző: Elveszítettük a mérkőzés elejét, párharcokban jobb volt az Újpest. Nagyon nagy területen játszottunk, nem működött a középpályás védekezésünk, de helyzete nem volt a vendégeknek. A szünetben történt beszélgetés és a cserék jól sikerültek, játékunk felgyorsult és egy nagyon jó Újpestet sikerült legyőzni.


Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció