Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 05. 17:17, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Megszakadt a folyamat

Megszakadt a folyamat

Ceglédi győzelemmel folytatódott az OB I/B vízilabda bajnokság.

A múlt heti mérkőzés beszámolójában felvázolt, a bajnokság kezdete óta fennálló egy vereség, egy győzelem tendenciája a rangadó ötödik fordulójára (csapatunk szerencséjére) megszakadt. A csapat múlt heti győzelmét a hétvégén újabb ceglédi győzelem követte.

A bajnokság ötödik fordulóján a Ceglédi VSE csapatát a Bánki Vízmű csapata látta vendégül. A fiúk a múlt heti fölényes győzelmet még tovább fokozva újabb elsöprő idegenbeli győzelmet arattak.

Mind a négy negyedet kézben tartva magabiztosan vitték végig az egész mérkőzést. Az ellenfél csapata az első negyedben még szépen küzdött, ám korán kifulladtak. A végső „döfést” a harmadik negyed jelentette a bánkiak számára, amikor is 9 gólos különbséggel fújták le a játékmenetet. Az utolsó negyedben ugyan lőttek még egy gólt, de csapatunk további 5 sikeres találattal biztosította végső győzelmét.

Bánki Vízisport Egyesület - Ceglédi Vasutas Sport Egyesület 8-21
(4 - 5, 1 - 4, 2 - 7, 1 - 5)

CVSE: NAGY Sándor, VARGA Gábor, VARGA Sándor, CSORDÁS Sebastian, TÜREI Viktor, LAKY Alex, KONCZ Dávid, BLUM Dániel, ETÉDI Benjámin, BARÁTH Bence, KORPÁCSI Tamás, POLOVIC Krisztián, MÁTÉ Bálint

Ceglédi gólok: Korpácsi Tamás (5), Polovic Krisztián (4), Blum Dániel (2), Laky Alex (2), Türei Viktor (2), Csordás Sebastian (2) Etédi Benjámin (1), Baráth Bence (1), Varga Sándor (1), Koncz Dávid (1)

Bánki Vízisport Egysület: PÁSZTOR Gergő, TORDA Péter, ÁBRAHÁM István, FELHŐ Balázs, GYŐRI Attila, HUBER Gergely, BAJCSY Áron, SZABÓ Csaba, TOLDI Árpád, LISKA István

Csapatunk ezzel a győzelemmel az alapszakasz „A” csoportjának második helyére igazolta magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem