Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Szeptember 05. 10:53, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Magyar származású milliomossal látták Katalin hercegnő hugát

Magyar származású milliomossal látták Katalin hercegnő hugát

Pippa Midletont az Egyesült Államokbeli hotelmágnás, Andre Balazs oldalán látták.

Pippa Middleton újra feltűnt a színen. Most az Egyesült Államokban, a hoteltulajdonos, milliomos, Andre Balazs oldalán.

Vajon milyen édes álmokat tartogat az Egyesült Államok Pippa Middleton, azaz Katalin hercegné húga számára? A 28 éves partiszervező régóta tervezte, hogy a tengeren túlra utazik, kissé eltávolodva a királyi családtól, nővérétől és a tavasszal, Párizsban történt incidenstől.

A hét végén már meg is érkezett New Yorkba, és első napjait a magyar származású milliomossal, Andre Balazzsal töltötte. Balazs neve már nem ismeretlen a bulvárlapok olvasói előtt, hiszen ő volt az, aki romantikus viszonyba keveredett Uma Thurmannal és Chelsea Handlerrel is. Könnyen elképzelhető, hogy Pippa a következő kiszemelt híresség...

Egyelőre annyit tudni, hogy Pippa és Andre szeptember 2-án a Sunset Beach nevű helyi étteremben vacsorázott együtt, igaz nem kettesben, egy közös baráti társasággal érkeztek ide.

Pippát ezen az estén nem kísérte testőr, kedves volt, mosolygós és nagyon közvetlen - mesélte Aliya Jasmine Sovani, az MTV kanadai műsorvezetője. "Pippa a vacsora közben felkereste a női mosdót, s beleütközött néhány emberbe, akik felismerték. Elképesztően zavarba jött, még bele is pirult - tette hozzá. "

Az Andre társaságában töltött vacsora előtti estén Pippa két másik barátjával együtt borzogatott egy New York Cityben levő étteremben. Pippa egyik ismerőse úgy tudja, a fiatal lány addig marad az Egyesült Államokban, amíg jól érzi ott magát és túljut néhány, a könyvével kapcsolatos interjún. Persze előfordulhat, hogy Andre Balazs kedvéért egy kicsit hosszabbra nyúlnak majd az itt töltött szép napok...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.