Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. December 11. 12:05, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Le a ’’kalappal,, a fiúk előtt

Le a ’’kalappal,, a fiúk előtt

Újabb listavezető elleni mérkőzés.

Izgalmakkal és meglepetésekkel teli mérkőzésnek lehetett szemtanúja vasárnap este a Városi Sportcsarnok nézőközönsége. Az NB I-es férfi kézilabda 14. fordulóján a listavezető Pick Szeged csapat látogatott el hozzánk.

A legutóbbi Csurgó elleni mérkőzés keserű szájízét követően olyannyira sikerült felszívnia magát a ceglédi csapatnak, hogy még a tabella legfelső fokán álló Szegednek is tudtak meglepetést okozni. Az átgondoltan és bátran játszó ceglédiek elsőként szerezték meg a vezetést és a meglepett szegedieknek bizony hosszú percekbe telt mire fogást találtak fiainkon.

A időközben felocsúdott Szeged végül élesítette góllövőit és elhúzott csapatunk mellett. A végeredmény kilenc gólos különbséggel ugyan a Szeged javára dőlt el, de csapatunk játéka és kitartása végérvényesen meggyőzte a közönséget, akik vastapssal és hatalmas ovációval hálálták meg az izgalmas perceket.

Cegléd-Pick Szeged 29-38 (14-19)
Férfi kézilabda NB I, 14. forduló. Cegléd, 1100 néző. Vezette: Medve, Nagy L.

Cegléd: Iglesias – MEKARU 8, Pocsai 3, Dengi, BÍRÓ 6, Lepsényi 3, Benke. Csere: Erdélyi (kapus), Tóth 3, Savón, HÓDI 4, Takács B. 1, Csőke 1, Bányai. Vezetőedző: Kökény István.

Pick Szeged: Mikler – PRODANOVICS 7, Zubai 1, ANCSIN 8, Blazevic 1, PRIBANIC 5, Vadkerti 3. Csere: Tatai (kapus), Sulc 3, Larholm 3, Balogh Zs., Buday 3, Kekezovics 3, Nagy N. 1. Vezetőedző: Skaliczki László.

MESTERMÉRLEG

Kökény István: – Időnként kíméletesen bántunk a szegediekkel, de a közönséget sikerült kiszolgálnunk.

Skaliczki László: – Vasárnap délutáni hangulatban játszott csapatom. Ennél jóval több kell a folytatásban.

Legközelebb december 16-án Tatabányán szurkolhatunk a fiúknak, akiket a Grundfos Tatabánya KC csapata fogad majd. A helyszínre szurkolói busz indul vasárnap a Városi Sportcsarnok elől.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem