Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 15. 12:19, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Lassan zárulnak a pozíciók

Lassan zárulnak a pozíciók

a 19. forduló összefoglalója

Az első és második helyen álló csapatokat már csak matematikailag lehet megelőzni, viszont a harmadik hely kérdése még nyitott.Csakúgy, mint a gólkirályi cím is.

A Kedvencek csapatát sérülés hullám tizedeli, ezért lényegében üres cserepaddal (csak a mankóval közlekedő kapus, Hegedűs István ült a padon) játszottak a Zsaruk ellen, akik így sem tudták elkerülni a súlyos 10-1 arányú vereséget.

A csere nélkül felálló Ön-Ért egy félidőn keresztül tartotta a lépést a listavezetővel (2-2), de a második játékrészben kijött az erőnléti különbség és a Pákozdi Hús 4-2-es győzelmével begyűjtötte a 3 pontot.

A forduló első rangadóján a Mirror kezdett jobban, állva hagyta ellenfelét és 2-0-ás előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben felpörgött a Jazz Cafe, előbb szépített, majd egy 2 perces emberelőnyt kihasználva 3-2-re fordított. Az utolsó öt perc parázs hangulatot hozott, amit fokozott egy Mirror Fashion javára megítélt (jogos) büntető, amelyet a csapatkapitány, Bodóczki Gábor higgadtan értékesített és ezzel döntetlenre hozta a meccset.

Kicsit grundfocira emlékeztetett a gólfelelős Bozsót nélkülöző, ötlettelen játékot játszó Revans és a szintén vérszegény, szervezetlen játékot bemutató CFE mérkőzése. Az egyetlen gólra a 37. percig kellett várni, amit az egyik Revans játékos kotort be és ezzel meg is nyerték a meccset.

Az „ifjúsági tagozat” rangadóján a félidőben még semmi sem dőlt el. A második félidőben a Showder Club elhúzott 4-1-re, de a nagyot küzdő és mesterhármast elérő Szebellédi Ádám vezérletével a Young Boys kiegyenlített, 4-4. Már elkönyveltük a döntetlent, amikor a góllövőlista vezető, Oldal Tibor a mérkőzés 39. perc 55. másodpercében belőtte csapata ötödik gólját és ezzel a győzelemmel könnyen lehet, hogy a második helyet bebiztosította számukra a bajnokságban.

A forduló utolsó találkozóján tipp mix gyilkos mérkőzésen az utolsó előtti Nevenincs csapata a dobogóra hajtó Autó Kelly ellen, mondhatni sima győzelmet aratott. A Nevenincs szervezetten játszott és nem egyszer parádésan jutott el ellenfele kapujáig, ahol a megszerzett hat gól több is lehetett volna. Az Autó Kellynek viszont ezen az estén semmi nem jött össze, mindegy volt mivel próbálkoztak, nem bírtak betalálni Szilágyi Peti kapujába. Végeredmény 6-2 a Nevenincs javára.

Tabella állása:

*1 pont levonás

A góllövőlista állása
37 gól: Oldal Tibor (Showder Club)
33 gól: Kecskeméti József (Pákozdi Hús), Szokoli Krisztián (Autó Kelly)
29 gól: Dely Gábor (Kedvencek)
19 gól: Lendvai Krisztián (Pákozdi Hús), Viniczai Viktor (Nevenincs)
18 gól: Süveges András (Jazz Cafe), Viniczai Tibor (Nevenincs)
17 gól: Velkey Balázs (Showder Club)

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem