Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 19. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kovács Katit és Koncz Zsuzsát követelik az X-Faktorba!

Kovács Katit és Koncz Zsuzsát követelik az X-Faktorba!

Ők lesznek az új mentorok?

Kovács Kati, Koncz Zsuzsa és Rakonczai Viktor lesznek az X-Faktor új mentorai, legalábbis a Life.hu olvasói szerint, akik Geszti Péter mellett a híres előadóművészeket látnák legszívesebben az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának legújabb szériájában.

A Life.hu közösségi oldalán szavazók nagy többsége Koncz Zsuzsát, Kovács Katit és Rakonczai Viktort látná szívesen Geszti Péter mellett. Ő az egyetlen mentor ugyanis, aki eddig nem jelezte, hogy szakítana a műsorral. S ugyan Tóth Gabi és Vastag Csaba neve is felmerült lehetséges jelöltként, de rájuk kevesen voksoltak.

– A legjobb lenne a megszokott felállás, de ha ez már így nem működik, akkor csakis olyan személy(eket) akarok látni, akiknek már van ezen a pályán tapasztalatuk és nem csak szimpátia, valamint külső megjelenés alapján ítélnek – vélekedik az egyik olvasó.

– Természetesen akiknek múltjuk van, és komoly tapasztalattal rendelkeznek: ilyen tehetségeket, mint Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Katona Klári, Rakonczai Viktor, de azért meg ne az ennyire zöldfülűeket ha lehet! Geszti Péter természetesen legyen ott, tehetséges, értelmes, kiforrott! – vélekedett egy másik szavazó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.