Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Május 22. 09:00, vasárnap | Sport

Kiszolgálták a közönséget a kézis fiúk

Kiszolgálták a közönséget a kézis fiúk

4 meccs van/volt hátra a rájátszásból, amikor is a Ceglédi KK SE csapata a náluk valamivel „esélyesebbnek” hitt Komlót látta vendégül.

A mérkőzés számunkra óriási téttel bírt és sikerült is ennek megfelelően kezdeni a mérkőzést. A pályára lépés pillanatától fogva érezhettük szeretett csapatunk küzdeni akarását. Sőt! Látszódott rajtuk az első támadástól kezdve, hogy élvezik a játékot!

A kapuban Mojsilov Milos parádézott, míg a mezőnyben az egységesen mozgó csapat ontotta a gólokat. Védekezésben óriási előre lépést téve, reménykedhetünk, hogy a következő mérkőzésekre is maradt a ma látottakból. A kilátogató nézők örömére, végig élvezettel figyelhették a csapat játékát!

Ceglédi KKSE – Sport36 Komló: 25-18 (14-8)

Ceglédi KKSE: Bősz, Abramobic, MOJSILOV (kapusok), ORSZÁGH 3, Tóth 1, Karanovic, Hódi 2, Kun, SIPEKI 2, Borsos 1, ANDELIC 4, Perisic 4, Megyeri 2, BÍRÓ 2, GRBOVIC 4.

- fotó: Kisfaludi István -

Nézz bele a meccsen készült fotókba!👇👇

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.