Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Május 14. 15:58, kedd | Helyi sport

Kikaptak a felnőtt Cápák, de...

Kikaptak a felnőtt Cápák, de...

A női kézilabda NB II utolsó előtti fordulójában vasárnap Pestszentlőrincen lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata.

A házigazda Tempo győzelme esetén már bajnoki címet ünnepelhetett és a mérkőzés úgy is alakult, hogy ezt megtehették…


Tempo KSE - Ceglédi Kék Cápák 35 - 28 ( 20 - 12 )
Szentlőrinc 50 néző, vezette Benyusz és Sadnai
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Kisjuhász Petra 9 (3), Vuletic Suncica 6, Ade Sowunmi 3, Herceg Réka 3, Dobos Renáta 2, Mertlik Mónika 2, Tóth Adrien 1, Tóth Ágnes 1, Török Melinda 1, Mód Klaudia
Kiállítás: 4, ill. 24 perc
Hétméteres: 6/5, ill. 3/3
Az eredmény alakulása: 3. perc: 3-1, 9.p.: 6-5, 16.p.: 9-8, 25.p.: 16-9, 42.p.: 23-19, 56.p.: 32-25

Tóth Norbert edző: - Úgy indultunk neki a mérkőzésnek, hogy bármi lehet a végkimenetel, de legalább nehezítsük meg a Tempo helyzetét és ne tudja olyan egyszerűen megnyerni a mérkőzést és ezzel a bajnokságot is. Az első 15 percben még tartottuk magunkat, bár hibáztunk védekezésben támadásban egyaránt és ehhez egy elég érdekes játékvezetői felfogás is kaptunk! Ugyan a második félidőt megnyertük, de sajnos ezzel nem sikerült a két pontot is elhoznunk! Nagyon hiányoztak az átlövés gólok és a gyors lerohanások. Egy mérkőzésünk maradt, azt mindenképpen megszeretnénk nyerni, hiszen van mit törlesztenünk és azzal egy igen jó tavaszi szezont zárhatunk le!


Pudics Zsolt Se elnök: - Az természetes, hogy ha egy csapat képes megnyerni egy bajnokságot és megteremti a hátterét annak, hogy magasabb osztályban is elinduljon, akkor kapjon egy kis plusz támogatást, de ezen a meccsen ez a segítség bőven átlépte a még kezelhető határokat. Már a 24. másodpercben megkaptuk az első két percünket és a további 59 percben még sok ritkán, vagy sosem látott szituációt is átélhettünk száz százalékban a mi terhünkre. A hazaiak 20 percet játszottak emberelőnyben, amit köszöntek és ki is használtak az akkor dobott 18 góljukkal. Már az is túlzás volt, hogy az összes kétes szituációban a Tempo javára ítélnek a sporik, de emellett még számtalan ordítóan egyértelmű esetekben is fordítva ítéltek ellenünk. Ez a nyomás persze felőrli a játékosok koncentráltságát, nem csoda, hogy a szokásosnál több hibával játszottunk. Jelzés értékű, hogy egy mindenképpen nyerni akaró csapat úgy védekezik hazai pályán, hogy egy kiállítást sem gyűjt be és a bajnoki mezőny legtöbbet és leghangosabban reklamáló edzőjének egy halk pisszenéssel sem kellett szólnia a játékvezetők felé a 60 perc alatt. Egyébként gratulálunk a Tempónak és sok sikert kívánunk az NB I/B-ben.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 13:31, hétfő | Helyi sport

Győzelemmel zárta bravúr tavaszát a Cápák felnőtt csapata

A női kézilabda NB II záró fordulójában vasárnap a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata Örkényben győzelemmel zárta a sikerekkel teletűzdelt tavaszát.

2019. Május 16. 19:32, csütörtök | Helyi sport

Gyertyagyújtással emlékeztek Kis Péterre

Peti bácsi rövid betegség után, 80. életévében ma hunyt el.

2019. Május 16. 18:31, csütörtök | Helyi sport

Bronzérmes a Cápák serdülő csapata

A leány III. oszt Serdülő Bajnokság zárófordulójában az Inárcs-Örkény vendégeként lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák serdülő csapata.

2019. Május 13. 14:18, hétfő | Helyi sport

Búcsú az NB II-től

Az utolsó forduló eredményétől függetlenül kiesett a labdarúgó NB II-ből a Ceglédi VSE csapata.