Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 05. 12:02, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Két halálos vonatgázolás

Két halálos vonatgázolás

Tegnap este egy kerékpárost, ma reggel egy autóst gázolt el a vonat

Tegnap este egy sorompón áthaladó kerékpárost gázolt halálra egy InterCity vonat Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között.

A Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kerékpáros a fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban a tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre, és a Feszty InterCity vonat elgázolta.
Miklós Éva közlése szerint a rendőrségi helyszínelés végéig a Budapest-Cegléd-Szeged vonal érintett szakaszán szünetel a vasúti közlekedés, ezért Kiskunfélegyháza és Szeged között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Csütörtök reggel pedig egy személyautót ütött el a vonat Nagykőrös és Kecskemét között.

Személyautóval ütközött egy vonat Kecskemét határában csütörtökön reggel, a gépkocsivezető a helyszínen meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta, hogy a baleset Katonatelepnél, egy fényjelzővel védett vasúti átjáróban történt. A jármű vezetője a tiltó jelzés ellenére hajtott a sínekre, ahol a Szegedre közlekedő személyvonattal ütközött.

A baleset miatt a rendőrségi helyszínelés végéig – várhatóan reggel 8-9 óráig – a Budapest–Cegléd–Szeged vasútvonal érintett szakaszán szünetel a vasúti közlekedés - közölte a Mávinform. A vasúttársaság Nagykőrös és Kecskemét között vonatpótló autóbuszokkal szállíttatja az utasokat. Az átszállások 20-30 perces késéseket okozhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció