Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Február 11. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Két drogdílert vettek őrizetbe Pécsen

Két drogdílert vettek őrizetbe Pécsen

Őrizetbe vettek a rendőrök két drogdílert, akik - többek között egy iskola és egy kollégium közelében - feltehetően hónapokon át árultak tiltott szereket Pécs panelházas városrészében

- közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán. A rendőrségi honlapon azt írták: egy összehangolt rendőri akció keretében fogták el a két férfit és egy velük kapcsolatban álló nőt, mert új pszichoaktív anyag kereskedésével gyanúsítják őket.

A megalapozott gyanú szerint az elfogott 25 éves pécsi férfi és 31 éves pécsváradi társa hónapok óta árult kábítószert Pécsen, a Kertvárosban, többek között egy iskola és egy kollégium környezetében.

A nyomozók a 25 éves férfi lakásán csaknem fél kilogramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le.

Felmerült a gyanú, hogy az elkövetők egyik nőismerősük lakásán is kábítószergyanús anyagot tárolnak, a rendőrök ott közel száz darab, alufóliába csomagolt, kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit a nőt előállították, gyanúsítottként kihallgatták.

Az akció során a rendőrök gépkocsit, készpénzt, mobiltelefonokat és egyéb tárgyakat is lefoglaltak, ezeket ugyanis a nyomozók szerint feltehetőleg a bűncselekménnyel összefüggésben szerezték.

A két férfi ellen - őrizetbe vételük mellett - új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoznak és kezdeményezték letartóztatásukat, míg a nő ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: őrizet, drog, drogdíler, pécs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során