Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 22. 14:34, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Kerti parti az idősek otthonában

Kerti parti az idősek otthonában

„Nem csak a 20 éveseké a világ…” talán ez a közismert dal is elhangzott a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ Idősek Otthonának hagyományos évi kerti partiján.

A minden évben nagy sikert aratott rendezvényt idén is izgatottan várták az otthon lakói, akik hacsak egy rövid időre is, de megfeledkezhettek gondjaikról, betegségeikről. Az intézmény vezetősége fontosnak tartja, hogy lakóik az állandó ellátás mellett minél inkább teljes értékű életet tudjanak élni az otthon falin belül is, mindezt a mostanihoz hasonló kulturális és egyéb programok megrendezésével igyekeznek elősegíteni.


A múlt heti rendezvénynek az időjárás is kedvezett, ezért azt a szabadban, az intézmény kertjében tartották meg. Az otthon kertjének árnyékában pihenő lakókat olyan fellépő vendégek szórakoztatták, mint a Cegléden már jól ismert Hernádi Péter, Tóth Viktor, a Cigle Népdalkör, vagy Herendi Ákos. A zenés műsorszámokat követően a vendégeket és a lelkes közönséget szabadban készített grill ételekkel, frissensült finomságokkal látták vendégül.


A jó hangulatban telt délután remek alkalom volt arra is, hogy az otthon lakói és munkatársai kicsik kötetlenebb környezetben találkozhassanak egymással.


fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció