Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 15. 14:12, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Kerekasztal-megbeszélés a rendőrőrsön

Kerekasztal-megbeszélés a rendőrőrsön

Cél a zökkenőmentes tájékoztatás

A ceglédi rendőrkapitányság vezetése egy úgynevezett „kerekasztal beszélgetésre” hívta meg a Cegléd és térségében érdekelt média képviselőit. A találkozót Török Csaba, a város új rendőrkapitánya nyitotta meg, aki mint elmondta, szeretné egy kölcsönös előnyökkel járó együttműködésre sarkallni a térség médiumait. Ennek reményében olyan véleményeket, tanácsokat és észrevételeket vártak a sajtó képviselőitől, melyek segíthetik és tovább erősíthetik ezt a kapcsolatot.

A találkozó célja, hogy a lakosság megfelelő, és mind két oldalról értékelhető tájékoztatást kapjon a környezetét érintő változásokról, eseményekről.

A megbeszélésen bemutatkozott a rendőrőrs új sajtófelelőse, Orosz Zoltán, aki jelenleg a kapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője.

A tájékoztatón részt vett még Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, aki szintén együttműködéséről biztosította a megjelenteket.

Ahogy az a megbeszélésen is elhangzott, a bűnmegelőzésben, prevencióban jelentős szerep juthat a nyilvánosságnak is, így mindkét fél érdekelt a frissebb, konkrétabb együttműködésben. Ennek reményében gyakorlati tanácsokat, ötleteket adtak a gyorsabb, és zökkenőmentesebb tájékoztatás érdekében.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció