Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Február 10. 12:10, vasárnap | Helyi
Forrás: mti

Kamionok karamboloztak a 4-es úton

Kamionok karamboloztak a 4-es úton

Estig még lehet forgalomkorlátozás

Frontálisan ütközött össze két román kamion szombat hajnalban a 4-es úton, Karcag külterületén. A helyszínelés és a mentés miatt az utat teljesen lezárták - közölte az Útinform.

A baleset a 4-es út karcagi és püspökladányi elágazása között történt, a lezárt szakaszt elkerülni a Bucsa-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Sárrétudvar útvonalon lehetett.
A szoljon.hu Jász-Nagykun-Szolnok megyei portál beszámolója szerint az egymásba rohant két járműszerelvény erősen összeroncsolódva, egymástól mintegy száz méterre állt meg.
Az egyik kamion szállítmánya - a portál szerint festék vagy ragasztóanyag - az útra borult. A közútkezelő munkásai 6 óra előtt megkezdték a kiborult szállítmány eltakarítását.
Jelenleg nincs, de estig még többször várható kisebb-nagyobb forgalomkorlátozás a 4-es úton, Karcag külterületén, ahol hajnalban ütközött össze két román kamion - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita elmondta: a helyszínelés ideje alatt a forgalmat a Bucsa-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Sárrétudvar útvonalra terelték.

A teljes útlezárást délelőtt feloldották, ám a kamionok műszaki mentésének, illetve a rakományok átpakolásának idejére estig többször is rövidebb-hosszabb időre teljes útlezárásra vagy félpályás forgalomkorlátozásra kell még számítani.
Hajnali négy órakor egy Debrecen felől Budapest irányába haladó, román rendszámú kamion eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a vele szemben szabályosan haladó, szintén román rendszámú nyerges vontatóval a 4-es úton, Karcag külterületén.

A karambol következtében mindkét jármű az árokba borult. A balesetet okozó sofőr, egy 41 éves román férfi súlyos sérülést, csonttörést szenvedett, a másik vezetőt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba.
- Cikk és kép forrás: MTI/Fotó: Mészáros János -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció