Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Július 24. 12:29, péntek | Helyi

Kábítószer birtoklás, lopás, halálos fenyegetés

Kábítószer birtoklás, lopás, halálos fenyegetés

Zajlik az élet kisvárosunk körül

1. Kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás K. Károly 19 éves váli lakos ellen, akit a járőrök 2015. július 15-én a ceglédi MÁV állomás területén vontak intézkedés alá. A férfi zavartan viselkedett, majd a rendőrök a ruházatátvizsgálás során a nadrágzsebében fecskendőt, valamint kábítószergyanús fehér port tartalmazó tasakot találtak.

A 19 éves férfit az intézkedő rendőrök a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ellene a további eljárást a Vizsgálati Osztály folytatja le.

2. Ismeretlen tettes ellen indult eljárás lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt a Ceglédi Rendőrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2015. július 7-én lefeszítette a lakatot egy ceglédi hétvégi ház kapujáról és az udvarról egy bojler belsőből kialakított tartályt, valamint egy öntöttvas fürdőkádat tulajdonított el.

3. Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Bűnügyi Osztályon ismeretlen tettes ellen, aki 2015. július 18-án a hajnali órákban bement egy ceglédi lakóépületéhez tartozó műhelybe és onnan egy fűkaszát tulajdonított el. Az ismeretlen tettes ezt követően a lakóház mosdójának szúnyoghálóját is leszakította és így bement a lakásba, azonban a sértett megzavarta, ezért távozott a helyszínről.

4. B. Zoltán 23 éves törteli lakos ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 17-én Törtel, Zrínyi utca és Wesselényi utca sarkán - előzetes szóváltást követően – a sértetteket a megölésükkel fenyegette meg. Ezt úgy nyomatékosította, hogy a kocsijából elővett egy ez idáig ismeretlen tárgyat. Ezt követően beszállt a kocsijába és elment, majd pár perc múlva visszatért és ismét megállt a Zrínyi utcában, ahol ismételten megfenyegette a sértetteket.
A helyszínre érkező járőrök a 23 éves férfit elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A további eljárást ellene - szabadlábon hagyása mellett - a Vizsgálati Osztály folytatja le.

5. B-né sz. Erika 44 éves ceglédi lakos ellen folyik büntetőeljárás, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 14-én 15 óra körüli időben Cegléd egyik bevásárlóközpontjában megtalálta a sértett elhagyott pénztárcáját és a benne lévő bankkártyát, egyéb okmányokat, valamint 30 ezer forint készpénzt eltulajdonította. A ceglédi nyomozók az asszonyt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

6. K. Tamás 34 éves csemői lakos a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. július 15-én 18 óra körüli időben szóváltásba keveredett az egyik szomszédjával. A szóváltás közben a gyanúsított elindult a szomszéd felé és kívülről rugdosni kezdte a kerítését, majd megpróbált bejutni az udvarra. Ezt a bent lévők úgy akadályozták meg, hogy belülről tartották a kaput. A bűncselekmény elkövetése során rongálási kár és személyi sérülés nem keletkezett, de a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat és félelmet keltett. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció