Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 19. 07:56, szerda | Helyi

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Cegléd város legnagyobb munkáltatójától, az Infineontól indult egy kezdeményezés, melyhez örömmel csatlakozott Cegléd város vezetése is.

December 21-én a Szabadság téren 11 órától 400 adag meleg étellel várják együtt a rászorulókat. Az összefogás példaértékű, melyhez csatlakozott a Kisméhecske kifőzde is.

Az Infineon fontosnak tartja a ceglédi lakosok, szervezetek támogatását. Hosszú évek óta a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló Gondozó Otthonhoz juttatja el pénzadományát karácsony közeledtével, mint ahogy tette ezt ebben az évben is.

A vállalat vezetése hisz az összefogás erejében, így próbál minél több jó ügy mellé,
vagy élére állni. Idén első ízben a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és
Gyermekjóléti Központ keretein belül működő működő Családsegítő Szolgálatot kereste meg az Infineon, hogy közösen teljesítsék gyermekek karácsonyi kívánságait. A vállalat nagy, közös karácsonyfájára kihelyezett kívánság-leveleket egy nap alattelvitték a dolgozók, akik egymással összefogva valósítják meg közel 60 gyermek karácsonyi kívánságát– mosolyt csalva ezzel az arcukra. Ez egy igazán szép példa arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy vállalat, hanem a dolgozók ügye is lehet.

Jó olvasni olyan kezdeményezésekről, amelyekben helyi szervezetek, vállalatok jótékonyságra fordítanak időt, energiát az adventi időszakban. Bízunk benne, hogy sokan magánemberként vagy helyi vállalkozásként a maguk módján a jövőben csatlakoznak és támogatnak helyi, ceglédi rászorulókat.

Mert adni öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció