Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2018. December 19. 07:56, szerda | Helyi

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Cegléd város legnagyobb munkáltatójától, az Infineontól indult egy kezdeményezés, melyhez örömmel csatlakozott Cegléd város vezetése is.

December 21-én a Szabadság téren 11 órától 400 adag meleg étellel várják együtt a rászorulókat. Az összefogás példaértékű, melyhez csatlakozott a Kisméhecske kifőzde is.

Az Infineon fontosnak tartja a ceglédi lakosok, szervezetek támogatását. Hosszú évek óta a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló Gondozó Otthonhoz juttatja el pénzadományát karácsony közeledtével, mint ahogy tette ezt ebben az évben is.

A vállalat vezetése hisz az összefogás erejében, így próbál minél több jó ügy mellé,
vagy élére állni. Idén első ízben a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és
Gyermekjóléti Központ keretein belül működő működő Családsegítő Szolgálatot kereste meg az Infineon, hogy közösen teljesítsék gyermekek karácsonyi kívánságait. A vállalat nagy, közös karácsonyfájára kihelyezett kívánság-leveleket egy nap alattelvitték a dolgozók, akik egymással összefogva valósítják meg közel 60 gyermek karácsonyi kívánságát– mosolyt csalva ezzel az arcukra. Ez egy igazán szép példa arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy vállalat, hanem a dolgozók ügye is lehet.

Jó olvasni olyan kezdeményezésekről, amelyekben helyi szervezetek, vállalatok jótékonyságra fordítanak időt, energiát az adventi időszakban. Bízunk benne, hogy sokan magánemberként vagy helyi vállalkozásként a maguk módján a jövőben csatlakoznak és támogatnak helyi, ceglédi rászorulókat.

Mert adni öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 16:27, hétfő | Helyi

Elismerések a ceglédi sport ünnepén

Ismét nagyszabású rendezvényen köszöntötték a legjobb női, férfi és utánpótláskorú sportolókat, a tavalyi év legjobb edzőjét és csapatát is a hétvégi sportgálán.

2019. Január 15. 11:05, kedd | Helyi

A doni áldozatokra, hősökre emlékeztek

Történelmi visszatekintéssel és a gimnazisták irodalmi műsorával emlékezett a város a második világháború legnagyobb magyar katonai veszteségére.

2019. Január 11. 16:44, péntek | Helyi

Horror Cegléden: őrjöngő kutya támadt meg több kutyát is egy este alatt

Rettegésben tartotta Cegléd kertvárosát egy őrjöngő kutya csütörtök este. Több kutyára is rátámadt, de még a telkek kerítései is alig-alig tudták megállítani: a kertekbe is megpróbált bejutni áldozatot keresve magának…

2019. Január 10. 11:36, csütörtök | Helyi

Vereség a Liga Kupában

Felnőtt csapatunk lejátszotta a 2019-es év első meccsét. A gárdánk a Vecsés csapatával mérkőzött meg 2019.01.09-én este a Gál József Sportcsaronokban.