Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. December 19. 07:56, szerda | Helyi

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Cegléd város legnagyobb munkáltatójától, az Infineontól indult egy kezdeményezés, melyhez örömmel csatlakozott Cegléd város vezetése is.

December 21-én a Szabadság téren 11 órától 400 adag meleg étellel várják együtt a rászorulókat. Az összefogás példaértékű, melyhez csatlakozott a Kisméhecske kifőzde is.

Az Infineon fontosnak tartja a ceglédi lakosok, szervezetek támogatását. Hosszú évek óta a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló Gondozó Otthonhoz juttatja el pénzadományát karácsony közeledtével, mint ahogy tette ezt ebben az évben is.

A vállalat vezetése hisz az összefogás erejében, így próbál minél több jó ügy mellé,
vagy élére állni. Idén első ízben a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és
Gyermekjóléti Központ keretein belül működő működő Családsegítő Szolgálatot kereste meg az Infineon, hogy közösen teljesítsék gyermekek karácsonyi kívánságait. A vállalat nagy, közös karácsonyfájára kihelyezett kívánság-leveleket egy nap alattelvitték a dolgozók, akik egymással összefogva valósítják meg közel 60 gyermek karácsonyi kívánságát– mosolyt csalva ezzel az arcukra. Ez egy igazán szép példa arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy vállalat, hanem a dolgozók ügye is lehet.

Jó olvasni olyan kezdeményezésekről, amelyekben helyi szervezetek, vállalatok jótékonyságra fordítanak időt, energiát az adventi időszakban. Bízunk benne, hogy sokan magánemberként vagy helyi vállalkozásként a maguk módján a jövőben csatlakoznak és támogatnak helyi, ceglédi rászorulókat.

Mert adni öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 13:10, csütörtök | Helyi

Önkormányzati támogatással idén is nyári napközis tábor várja a gyerekeket, továbbra is ingyenes a bölcsődei ellátás

Kötelezően és önként vállalt feladatok ellátásáról, óvodai férőhely bővítéséről, gyermekek nyári táboroztatásának biztosításáról és újabb pályázatokról döntött a Képviselő-testület márciusi ülésén.

2019. Március 20. 13:12, szerda | Helyi

FELHÍVÁS P+R Parkoló részleges lezárásáról

MÁV Vasútállomás előtti P+R parkoló érintett szakasza lezárásra kerül 2019. március 24-én (vasárnap) 13:00 órától.

2019. Március 18. 14:29, hétfő | Helyi

Március 15: \"egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen\"

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezett Cegléd ma délelőtt, valamint átadták a Gubody-díjat is, amelyet idén Volter Etelka vehetett át.

2019. Március 18. 13:51, hétfő | Helyi

Szabad Sajtó Napja a múzeumban

Március 15-e előestéjén, a Szabad Sajtó Napján a Kossuth Múzeumban fogadták a helyi média munkatársait.