Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Április 23. 16:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Jogi lépéseket fontolgat a Republic

Jogi lépéseket fontolgat a Republic

Cáfolja a csapat Cipő anyjának állítását.

Felháborodtak a Republic zenészei, ezért újabb közleményt adtak ki. Az elmúlt napokban ugyanis újabb hírek láttak napvilágot a zenekar jövőjével kapcsolatban, illetve Cipő édesanyja is újabb nyilatkozatokat tett.

Cipő egykori zenésztársai úgy vélik, a bulvármédia egyes cikkei lelkiismeretlenül foglalkoznak elhunyt szerettük emlékével és jogi eljárást is fontolgatnak bizonyos esetek miatt. A zenészek először is cáfolják, hogy Cipő édesanyja fizette volna egyedül a fia temetését. Gizi néni ugyanis a hétvégén ezt nyilatkozta.

– Egy rövid ideig tartó, reményt keltő béke, „elcsendesülés” után az elmúlt két napban ismételten az olvasók félrevezetésére, megtévesztésére alkalmas, rágalmazó és hitelrontó, valótlan állítások jelentek meg. Ezért határozottan kijelentjük: Cipő méltó végtisztességének minden költségét teljes egészében felesége és örököse, Bódi Zsuzsa és a zenésztársak együtt állták – szólnak az erre vonatkozó mondatok a közleményben.

– A Republic együttes viszi tovább a 23 év során közösen létrehozott életmű minden értékét, Cipő özvegye és árván maradt lányai teljes támogatásával. Dalaival elviselhetőbbé szeretné tenni a koncertlátogatók mindennapjait és erősíteni bennük az együvé tartozás erejét – tették hozzá a Republic tagjai.

Címkék: republic

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.