Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 18. 12:06, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Jóérzésű férfit keres Csobot Adél... Istenes kamu volt?

Jóérzésű férfit keres Csobot Adél... Istenes kamu volt?

Na arról nem esett szó.

Csobot Adélt, az X-Faktor felfedezettjét mostanában Istenes Bencével boronálják össze az újságok. A nagykárolyi lány azt állítja, a megnyerő külsőnél több kell ahhoz, hogy meghódítsák a szívét. Az elmúlt hetekben sok szerelmes levelet kapott.

- Ezek a levelek jólesnek, de nem veszem őket nagyon komolyan. Emiatt pedig nem is szoktam nagyon válaszolni, ha valaki randi ajánlatot tesz nekem - mondja Csobot Adél, aki elárulja, hogy milyen pasik rúghatnak nála labdába.

- Nincsenek különösen nagy igényeim, és ugyanúgy, ahogy a példaképet sem kötöm egy emberhez, itt sem tudnék konkrét ideált mondani. Nekem leginkább az a fontos, hogy a külső és a belső tulajdonságok is teljesen a helyén, összhangban legyenek. Szeretem, ha egy pasi humoros és jó érzésű ember. Abba nem igazán mennék bele, milyen legyen a külseje, mert én soha nem ezt néztem. Számomra nem a külső a legfontosabb. És szerintem ez így van rendjén - hangsúlyozza az X-Faktor harmadik szériájának fiatal popdívája.

Istenes Bencéről nem esett szó...

Címkék: Csobot Adél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.