Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2016. Augusztus 20. 14:09, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amit Budapesten forgatnak

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amit Budapesten forgatnak

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amelyet Denis Villeneuve rendez.

A Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban Ryan Gosling, Harrison Ford és Robin Wright is szerepet kapott. Leto csatlakozását a szereposztáshoz csütörtökön jelentették be.

A Thirty Seconds to Mars együttes frontembere, aki a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is kapott, mostanában a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című akciófilmben látható a mozikban - emlékeztetett a The Wrap filmes hírportál.

Scott filmje 1982-ben készült Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regénye nyomán. A sci-fiben Harrison Ford játszotta Rick Deckard nyomozót, aki szökött replikánsok (androidok) után kutat. Ford az évtizedekkel később játszódó folytatásban is megjelenik.

A forgatókönyvet Hampton Fancher és Michael Green írta. Frank Giustra és Tim Gamble mellett Ridley Scott és Bill Carraro szintén executive producerként erősíti a stábot.

A produkció - amelynek felvételei Budapesten folynak - 2017 októberében kerül a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára