Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. Január 11. 17:19, csütörtök | Helyi
Forrás: cegledhandball.hu

Jakab László irányítja a Ceglédi KK SE-t Kecskeméten

Jakab László irányítja a Ceglédi KK SE-t Kecskeméten

Sok pletyka, hír és álhír terjeng a kézilabda kedvelők körében a Ceglédi KK SE háza táját emlegetve.

Ezekkel kapcsolatban a cegledisport.hu felkereste az elnökséget és a beszélgetés után azt biztosan leszögezhetjük, hogy a vezetőség teljes váll szélességgel kiáll a csapat mellett és ahogy eddig is, a jövőben is azon fáradoznak, hogy a lehetőségeikhez képest a legjobb eredményt érjék el. Ami talán a legfontosabb, nem adják fel, tovább dolgoznak a ceglédi férfi kézilabda jelenéért és jövőjéért. Az esetleges játékos mozgásról egyelőre még tanácskoznak a szakmai stábbal, de azt most hivatalosan is bejelentették, hogy Nagy Károllyal december 31-ei hatállyal közös megegyezéssel szerződést bontottak. Az új vezetőedző január elsejétől Jakab László, másodedző pedig továbbra is Varga Péter.

Jakab László neve nem ismeretlen Cegléden, hiszen sok sikeres évet játszott sárga-kék színekben. Az első edzői munkája 1994-ben a ceglédi lány csapatnál kezdődött, 2005-2008 között a battai ifikkel folytatódott, majd 2009-ben az NB II-es Tápiószele női csapatával feljutott az NB I/B-be. Az elmúlt öt évben a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapatát, valamint a Ceglédi KK SE utánpótlás csapatát irányította, de másfél éve egy hónapot éppen Varga Péterrel együtt az NB I-es felnőttek padján is ült ideiglenesen.

Megkérdeztük Jakab Lászlót, milyen állapotban van a mostani CKK SE felnőtt csapat és mit vár a kecskeméti találkozótól:

-A múlttal nem szeretnék foglalkozni. Úgy gondolom, hogy a csapat képes arra, hogy bennmaradjon az NB I-ben. Amióta én irányítom az edzéseket, azóta megbizonyosodtam arról, hogy jól dolgoznak a fiúk. A kecskeméti mérkőzés arról szól majd, hogy megismerjük egymást meccs közben is. Gyakorolni fogunk leginkább, de természetesen nyerni megyünk!

Címkék: ckkse

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 20. 18:40, kedd | Helyi

Napelemeket szereltek az iskolákra

A Ceglédi Szakképzési Centrum Malom téri épületére és három iskolára került napelem a közelmúltban.

2018. Március 18. 20:40, vasárnap | Helyi

A szabad sajtó napján

Szintén az ünnep előestéjén megtartották a hagyományos, Szabad Sajtó napja alkalmából rendezett ünnepséget is.

2018. Március 18. 20:37, vasárnap | Helyi

Ünnep a téren

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján Cegléd Város Önkormányzata idén is megemlékezésre várta a város lakóit.

2018. Március 13. 06:14, kedd | Helyi

Utolsó útjára kísérték Kürti Bélát

Utolsó útjára kísérték Kürti Bélát, nyugalmazott középiskolai tanárt, a város díszpolgárát.