Városlista
2018. január 17, szerda - Antal

Hírek

2018. Január 11. 17:19, csütörtök | Helyi
Forrás: cegledhandball.hu

Jakab László irányítja a Ceglédi KK SE-t Kecskeméten

Jakab László irányítja a Ceglédi KK SE-t Kecskeméten

Sok pletyka, hír és álhír terjeng a kézilabda kedvelők körében a Ceglédi KK SE háza táját emlegetve.

Ezekkel kapcsolatban a cegledisport.hu felkereste az elnökséget és a beszélgetés után azt biztosan leszögezhetjük, hogy a vezetőség teljes váll szélességgel kiáll a csapat mellett és ahogy eddig is, a jövőben is azon fáradoznak, hogy a lehetőségeikhez képest a legjobb eredményt érjék el. Ami talán a legfontosabb, nem adják fel, tovább dolgoznak a ceglédi férfi kézilabda jelenéért és jövőjéért. Az esetleges játékos mozgásról egyelőre még tanácskoznak a szakmai stábbal, de azt most hivatalosan is bejelentették, hogy Nagy Károllyal december 31-ei hatállyal közös megegyezéssel szerződést bontottak. Az új vezetőedző január elsejétől Jakab László, másodedző pedig továbbra is Varga Péter.

Jakab László neve nem ismeretlen Cegléden, hiszen sok sikeres évet játszott sárga-kék színekben. Az első edzői munkája 1994-ben a ceglédi lány csapatnál kezdődött, 2005-2008 között a battai ifikkel folytatódott, majd 2009-ben az NB II-es Tápiószele női csapatával feljutott az NB I/B-be. Az elmúlt öt évben a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapatát, valamint a Ceglédi KK SE utánpótlás csapatát irányította, de másfél éve egy hónapot éppen Varga Péterrel együtt az NB I-es felnőttek padján is ült ideiglenesen.

Megkérdeztük Jakab Lászlót, milyen állapotban van a mostani CKK SE felnőtt csapat és mit vár a kecskeméti találkozótól:

-A múlttal nem szeretnék foglalkozni. Úgy gondolom, hogy a csapat képes arra, hogy bennmaradjon az NB I-ben. Amióta én irányítom az edzéseket, azóta megbizonyosodtam arról, hogy jól dolgoznak a fiúk. A kecskeméti mérkőzés arról szól majd, hogy megismerjük egymást meccs közben is. Gyakorolni fogunk leginkább, de természetesen nyerni megyünk!

Címkék: ckkse

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 15. 21:04, hétfő | Helyi

A Honvédhoz igazoltak a Lőrincz testvérek

Hivatalossá vált, hogy az olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok, kétszeres világbajnoki bronzérmes Lőrincz Tamás, valamint az Európa-bajnok, kétszeres vb-bronzérmes, olimpiai ötödik helyezett Lőrincz Viktor 2018-tól a Budapesti

2018. Január 15. 21:03, hétfő | Helyi

Egy kis Brazília a gimiben

Gyönyörű fotókon keresztül mutatta be Magyar Elin Brazíliát a gimnázium dísztermében.

2018. Január 13. 18:06, szombat | Helyi

Idén is elszállítják a fenyőfákat

A DTkH Nonprofit Kft. (korábban \"ÖKOVÍZ\" Nonprofit Kft.) 2018. január 27-én (szombaton) a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés keretében fenyőgyűjtést szervez Cegléd köztisztasági szolgáltatásba bevont területein. Fenti napon kizáróla

2018. Január 13. 18:02, szombat | Helyi

A Doni tragédiára emlékeztek

Történelmi visszatekintéssel, novellával, dokumentum film vetítéssel emlékeztek ma a moziban a Doni tragédia 75. évfordulójára.