Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 12. 11:12, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Újabb diáktámadás Cegléden

Újabb diáktámadás Cegléden

Ebben az esetben egy 13 és egy 15 éves kiskorú volt az elkövető.

Az elmúlt héten igen magas számban, összesen 7 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére a korábbi 3-hoz képest. 4 esetben rablás, 1 esetben súlyos testi sértés bűntett kísérletének és 2 esetben gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt.

- a testi sértés kísérletét a mentőszolgálat diszpécsere jelentette be, mely szerint a Cegléd, Szakátsy utcában egy magánlakásnál láttak el egy egyébként ittas férfit, akit elmondása szerint általa ismert ( és szintén ittas állapotban lévő ) férfi egy sörösüveggel ütött le miután szóváltásba keveredtek egymással. A sértett a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

- Az első rablási esemény amely kísérleti szakban maradt Albertirsa Gróf Széchenyi utcában történt, ahol a női elkövető az ott lévő boltból tulajdonított el különféle árukat. Az eltulajdonítást észlelve a bolt alkalmazottai az elkövető után mentek az utcára és megkísérelték visszatartani illetve az általa eltulajdonított tárgyakat visszavenni. A tetten ért tolvaj ezen tárgyak megtartása érdekében az egyik dolgozó kezét megütötte, valamint megkarmolta, mellyel 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott. Az elkövető elfogása és őrizetbe vétele megtörtént, majd gyorsított eljárás keretében 72 órán belül sor került a bíróság elé állítására. Az elkövetőt a Ceglédi Városi Bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

- a második rablási esemény Cegléden történt a Kecskéscsárda területén.

- a harmadik rablási esemény ismételten Albertirsán történt a Köztársaság utcai egyik parkban, ahol is az egyébként hajléktalan életmódot folytató sértettet az éjszakai órákban két ez idáig ismeretlen férfi támadott meg, a földre rántották és ütlegelni, rugdosni kezdték. A bántalmazást követően a sértettet felszólították, hogy adja át nekik a nála lévő értékeket. Mivel a sértett a felszólításnak nem tett eleget ismételten bántalmazták, majd a ruházatát átkutatva 2 mobiltelefont és 300 ft. készpénzt tulajdonítottak el. A sértett a bántalmazás során 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést is szenvedett. Az elkövetők beazonosítása folyamatban van.

- A negyedik rablási esemény Cegléden történt a Damjanich utcában, a 17 éves sértettet két fiatal bántalmazta mely során telefonját és fényképező gépét tulajdonították el. Az azonnalos adatgyűjtés során beazonosításra került a két elkövető ( 15 és 13 éves ),

- Az első gépkocsi lopás Abonyban történt, egy Ford Tranzit típusú kisteherautót tulajdonította el ismeretlen tettes egy lakás udvaráról ( a járműben az indítókulcs is benne volt !! )

- A másik gépkocsi lopás Cegléden történt ,a Táncsics M. utcában a ház előtt parkoló, VW Golf típusú személygépkocsit tulajdonította el ismeretlen tettes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció