Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Október 27. 09:28, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Ittasan okozott halálos balesetet egy rendőr Borsodban

Ittasan okozott halálos balesetet egy rendőr Borsodban

Egy rendőr ellen indított nyomozást a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség, a próbaidős őrmester ittasan vezette autóját, balesetet okozott, a kocsi utasa pedig a helyszínen meghalt

- közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön. A tájékoztatás szerint a baleset október 8-án történt Sárospatakon, az ügyészség halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt folytat nyomozást.

Az eddig megállapított adatok szerint a rendőr a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépte autójával, elvesztette uralmát az autó felett, a gépkocsi az úttestről lesodródott, keresztbe fordult, és egy út menti fának csapódott.

Az autó utasa, egy 20 éves fiatalember a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, míg a rendőrt a mentők súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy az őrmester a járművezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, "amely körülmény az eljárás tárgyát képező bűncselekménynek a kezdetinél lényegesen súlyosabb minősítését eredményezte" - írta az ügyészség, amely arra is kitér, hogy a büntetőeljárás tanúkihallgatásokkal és további szakértői bizonyítással folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.