Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 08. 07:09, csütörtök | Helyi

Itt a teljes interjú

Itt a teljes interjú

Az apa hibáztatja magát: most már tudja, mentőt kellett volna hívnia a balesetkor, nem berohanni a kislánnyal a kórházba. Úgy lett volna tanú, és hinnének nekik.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az RTL kameráinak nyilatkoztak annak a négy éves kislánynak a szülei, akit a gyanú szerint megerőszakoltak. A teljes riport most jelent meg.

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz, de a szülők kitartanak amellett, hogy balesetben sérült meg a gyermekük. Részletesen beszámoltak róla, hogyan történt a baleset a kertben, mit tettek, miután megsérült a kislányuk, és hogy mi történt ezután a kórházban. Az édesapa azóta belátta, van, amit máshogyan kellett volna csinálnia. Például nem kellett volna azonnal fölkapni a lányát és berohanni vele a kórházba, hanem a mentőt kellett volna kihívni. Azt mondja, úgy lett volna tanú rá, hogy mi történt igazából.

Állításuk szerint kezdetben nem is akartak foglalkozni velük a kórházban, amikor pedig meglátták a vérző gyerek lábán a nyomokat, rögtön szexuális erőszakkal vádolták meg őket. Azt mondják, ezek után nem kaptak tájékoztatást a gyermek hogylétéről, és azt sem tudták, hogy időközben Budapestre szállították műtétre. A házuknál rendőrök jelentek meg, a család férfi tagjaitól DNS-mintát vettek, és hazugságvizsgálatnak is alávetették őket. A megsérült kislány testvérét is kiemelték a családból, és a ő sem térhet vissza a szülőkhöz.

A szülők kitartanak igazuk mellett, azt mondják, nagyon szeretik a kislány, soha nem bántanák.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 15. 11:05, kedd | Helyi

A doni áldozatokra, hősökre emlékeztek

Történelmi visszatekintéssel és a gimnazisták irodalmi műsorával emlékezett a város a második világháború legnagyobb magyar katonai veszteségére.

2019. Január 11. 16:44, péntek | Helyi

Horror Cegléden: őrjöngő kutya támadt meg több kutyát is egy este alatt

Rettegésben tartotta Cegléd kertvárosát egy őrjöngő kutya csütörtök este. Több kutyára is rátámadt, de még a telkek kerítései is alig-alig tudták megállítani: a kertekbe is megpróbált bejutni áldozatot keresve magának…

2019. Január 10. 11:36, csütörtök | Helyi

Vereség a Liga Kupában

Felnőtt csapatunk lejátszotta a 2019-es év első meccsét. A gárdánk a Vecsés csapatával mérkőzött meg 2019.01.09-én este a Gál József Sportcsaronokban.

2019. Január 09. 14:37, szerda | Helyi

Újévi köszöntő: összefogással a fejlődés folytatódni fog

A fejlődésnek folytatódnia kell és összefogással a most záruló önkormányzati ciklust követően is folytatódni fog - fogalmazott hagyományos újévi köszöntőjében a város polgármestere.