Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 08. 07:09, csütörtök | Helyi

Itt a teljes interjú

Itt a teljes interjú

Az apa hibáztatja magát: most már tudja, mentőt kellett volna hívnia a balesetkor, nem berohanni a kislánnyal a kórházba. Úgy lett volna tanú, és hinnének nekik.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az RTL kameráinak nyilatkoztak annak a négy éves kislánynak a szülei, akit a gyanú szerint megerőszakoltak. A teljes riport most jelent meg.

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz, de a szülők kitartanak amellett, hogy balesetben sérült meg a gyermekük. Részletesen beszámoltak róla, hogyan történt a baleset a kertben, mit tettek, miután megsérült a kislányuk, és hogy mi történt ezután a kórházban. Az édesapa azóta belátta, van, amit máshogyan kellett volna csinálnia. Például nem kellett volna azonnal fölkapni a lányát és berohanni vele a kórházba, hanem a mentőt kellett volna kihívni. Azt mondja, úgy lett volna tanú rá, hogy mi történt igazából.

Állításuk szerint kezdetben nem is akartak foglalkozni velük a kórházban, amikor pedig meglátták a vérző gyerek lábán a nyomokat, rögtön szexuális erőszakkal vádolták meg őket. Azt mondják, ezek után nem kaptak tájékoztatást a gyermek hogylétéről, és azt sem tudták, hogy időközben Budapestre szállították műtétre. A házuknál rendőrök jelentek meg, a család férfi tagjaitól DNS-mintát vettek, és hazugságvizsgálatnak is alávetették őket. A megsérült kislány testvérét is kiemelték a családból, és a ő sem térhet vissza a szülőkhöz.

A szülők kitartanak igazuk mellett, azt mondják, nagyon szeretik a kislány, soha nem bántanák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció