Városlista
2019. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 08. 07:09, csütörtök | Helyi

Itt a teljes interjú

Itt a teljes interjú

Az apa hibáztatja magát: most már tudja, mentőt kellett volna hívnia a balesetkor, nem berohanni a kislánnyal a kórházba. Úgy lett volna tanú, és hinnének nekik.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az RTL kameráinak nyilatkoztak annak a négy éves kislánynak a szülei, akit a gyanú szerint megerőszakoltak. A teljes riport most jelent meg.

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz, de a szülők kitartanak amellett, hogy balesetben sérült meg a gyermekük. Részletesen beszámoltak róla, hogyan történt a baleset a kertben, mit tettek, miután megsérült a kislányuk, és hogy mi történt ezután a kórházban. Az édesapa azóta belátta, van, amit máshogyan kellett volna csinálnia. Például nem kellett volna azonnal fölkapni a lányát és berohanni vele a kórházba, hanem a mentőt kellett volna kihívni. Azt mondja, úgy lett volna tanú rá, hogy mi történt igazából.

Állításuk szerint kezdetben nem is akartak foglalkozni velük a kórházban, amikor pedig meglátták a vérző gyerek lábán a nyomokat, rögtön szexuális erőszakkal vádolták meg őket. Azt mondják, ezek után nem kaptak tájékoztatást a gyermek hogylétéről, és azt sem tudták, hogy időközben Budapestre szállították műtétre. A házuknál rendőrök jelentek meg, a család férfi tagjaitól DNS-mintát vettek, és hazugságvizsgálatnak is alávetették őket. A megsérült kislány testvérét is kiemelték a családból, és a ő sem térhet vissza a szülőkhöz.

A szülők kitartanak igazuk mellett, azt mondják, nagyon szeretik a kislány, soha nem bántanák.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 16. 15:02, kedd | Helyi

Nyílt Nap az Infineonnál

A továbbtanulás minden diák és szülő életében nagy kérdés.

2019. Április 04. 13:21, csütörtök | Helyi

15 parkoló lesz a megújuló téren

Az új parkolók aszfaltozásával folytatódik a Kölcsey tér felújítása. 15 új parkolót alakítanak ki.

2019. Március 27. 14:12, szerda | Helyi

A hűség továbbra is érték az Infineonnál

2019. március közepén köszöntötte Cegléd város legnagyobb munkáltatója, az Infineon az idei évben jubiláló kollégáit.

2019. Március 21. 13:10, csütörtök | Helyi

Önkormányzati támogatással idén is nyári napközis tábor várja a gyerekeket, továbbra is ingyenes a bölcsődei ellátás

Kötelezően és önként vállalt feladatok ellátásáról, óvodai férőhely bővítéséről, gyermekek nyári táboroztatásának biztosításáról és újabb pályázatokról döntött a Képviselő-testület márciusi ülésén.