Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Július 25. 10:35, kedd | PR
Forrás: (x)

Iskolatáskák, amiket gyermeked imádni fog! Válogatás az új tanévre

Iskolatáskák, amiket gyermeked imádni fog! Válogatás az új tanévre

Szinte minden szülő jól tudja, hogy csemetéje számára nagyon nem mindegy, milyen az iskolatáska.

Egyrészt praktikusnak és kényelmesnek kell lennie, és ami még ennél is fontosabb – az iskolai táska olyan legyen, amit gyermekünk imádni fog. Az idei kínálat pedig tényleg olyan mintákat és formákat hozott el, ami nagy kedvenc lehet a gyerekek számára.

Színes, mintás iskolatáskák

Itt persze közel sem a megszokott formációról van szó. Olyan absztrakt és nonfiguratív színekkel kevert mintázatokkal készített iskolai táskák közül választhatunk, amelyek egyszerre vagányak, divatosak, és még a nagyobb gyerkőcöknek is kifejezetten szimpatikusak lehetnek. Itt már nem csak a pink vagy a neon dominál, egészen különleges fúziókat találunk a táskák színeinél, amik egyedivé teszik a dizájnt. Például az adidas vagy a Nelli Blu márkánál jól látható ez a típusú dizájn.

Mickey Mouse, Ariel, Pokemon, Lego és a többiek

Az idei felhozatalban nem csak szimpla mesefigurás iskolatáskákat találunk, hanem ezeket is olyan vagány dizájnnal megoldott módon, ahogyan eddig csak ritkán. A jól ismert és híres mesefigurák eredeti márkáktól származnak, vagyis semmiféle szín vagy formai eltérés nincs. Ezen kívül olyan megjelenítésben kerülnek fel a hátizsákokra, ami valószínű sok felnőttnek is tetszene, és nincs is kizárva, hogy néhányan valóban saját maguk számára vásárolnak ilyen hátizsákot. Elvégre melyik mai fiatal felnőtt ne szeretne beszerezni egy Lego hátizsákot, ami gyerekkora legszebb éveit juttatja eszébe? A CCC áruházában pedig bőven akad a Lego márkától is számtalan stílusú hátizsák kicsiknek és még nagyoknak egyaránt. Ráadásul ezeket a CCC üzletében is megtalálhatjuk, felpróbálhatjuk, online pedig villámgyorsan megrendelhetjük. Ezek a táskák garantáltan eredetiek, ebből adódóan nem csak a figurális dizájn miatt éri meg választani az ilyen modelleket. Kiváló minőségben készülnek, olyan kialakítással, amely a gyermekünk számára a legmegfelelőbb lehet iskolatáskának. Persze, itt is figyeljünk oda azért a lényeges részekre. Például az iskolatáska pántja legyen párnázott, és a táska rendelkezzen valamilyen hátrésznél található párnázottsággal. Ha így választunk, akkor nem csak nagyon trendi, de a csemeténk számára egészségesen viselhető hátizsákot kapunk.

Vagány márkák, ikonikus mintákkal

A trendek között örök klasszikusok is akadnak, amelyek hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek az iskolások körében. A Vans kockás hátizsákjai vagy az adidas minimalista stílusú modelljei valószínűleg sok gyermek tetszését nyerik el azzal, hogy stílusos és vagány – felnőttes – megjelenést kínálnak. Az ilyen hátizsákok pedig évekig tökéletesek lehetnek csemeténk számára, még akkor is, ha már bőven a kamaszkor küszöbén járnak.

Különleges tervezésű cukiságok a hercegnők számára

Ha kislányunk valami egészen elbűvölőt szeretne, akkor a CCC-nél kapható Nelli Blu csodaszép és bájos táskáit mindenképp szemügyre kell vegyük. Unikornisos, békás és imádni való cicás hátizsákokat találhatunk a kínálatban, aminek nehéz ellenállni. Ezen kívül szintén érdemes felkeresni a Sprandi vagy a Mickey&Friends által kínált táskákat, ha valami igazán cuki és királylányosat szeretne a csemeténk.

Címkék: ccc, iskolatáska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből