Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2019. Március 09. 13:17, szombat | Helyi

Infineon és a Cegléd Városi Nőnap

Infineon és a Cegléd Városi Nőnap

Március 10-én a sportcsarnokban kerül megrendezésre a Városi Nőnap, amelyen kb. 1100 hölgyet látnak vendégül.

A rendezvény ebben az évben második alkalommal Cegléd város legnagyobb munkáltatójával az Infineonnal együttműködve kerül megrendezésre. Az együttműködés már korábban elkezdődött, hiszen Cegléd város és az Infineon tavaly évvégén a Szabadság téren megszervezett Ételosztást már összefogás keretében valósította meg. A nőnap alkalmából megrendezett koncerten Pál Dénes és Tabáni István lépnek fel, valamint minden hölgy vendég egy szál virágot kap ajándékba – amellyel Cegléd város és a környező települések hölgy lakosait köszöntik. A válallat hosszú évek óta Nőnap alkalmából minden női munkavállalóját virággal köszönti.

Az Infineon fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésében. Erre a vállalat külföldi telephelyei mellett Cegléden is indított külön programot. A program keretében különböző városi programokon ingyenesen vehetnek részt a vállalat dolgozói – advent időszakában az ingyenesen korcsolyázhattak a városi jégpályán. Nyári időszakhoz közeledve táborok szervezésével próbálja Cegléd város legnagyobb munkáltatója a dolgozóit és gyermekeit segíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 17. 19:10, péntek | Helyi

RENDŐRSÉGI NYÍLT NAP

Gyermekek nevetésével volt hangos ma a Ceglédi Rendőrkapitányság épülete. Az idei évben 2019.05.17-én került megszervezésre a Ceglédi Rendőrkapitányság nyílt napja.

2019. Május 16. 19:42, csütörtök | Helyi

Átadták a Digitális Közösségi Alkotóműhelyt

Ünnepélyesen is átadták a Digitális Közösségi Alkotóműhelyt ma délután a Bem József iskolában.

2019. Május 16. 18:33, csütörtök | Helyi

Felújítási és karbantartási munkák a Budai úti fürdőben

Felújítási munkák a Budai úti fürdőben

2019. Május 16. 17:21, csütörtök | Helyi

Országjáráson az MSZP

Az MSZP alelnöke várta az érdeklődőket ma délután a Kossuth téren.