Városlista
2019. március 24, vasárnap - Gábor, Karina

Hírek

2019. Március 09. 13:17, szombat | Helyi

Infineon és a Cegléd Városi Nőnap

Infineon és a Cegléd Városi Nőnap

Március 10-én a sportcsarnokban kerül megrendezésre a Városi Nőnap, amelyen kb. 1100 hölgyet látnak vendégül.

A rendezvény ebben az évben második alkalommal Cegléd város legnagyobb munkáltatójával az Infineonnal együttműködve kerül megrendezésre. Az együttműködés már korábban elkezdődött, hiszen Cegléd város és az Infineon tavaly évvégén a Szabadság téren megszervezett Ételosztást már összefogás keretében valósította meg. A nőnap alkalmából megrendezett koncerten Pál Dénes és Tabáni István lépnek fel, valamint minden hölgy vendég egy szál virágot kap ajándékba – amellyel Cegléd város és a környező települések hölgy lakosait köszöntik. A válallat hosszú évek óta Nőnap alkalmából minden női munkavállalóját virággal köszönti.

Az Infineon fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésében. Erre a vállalat külföldi telephelyei mellett Cegléden is indított külön programot. A program keretében különböző városi programokon ingyenesen vehetnek részt a vállalat dolgozói – advent időszakában az ingyenesen korcsolyázhattak a városi jégpályán. Nyári időszakhoz közeledve táborok szervezésével próbálja Cegléd város legnagyobb munkáltatója a dolgozóit és gyermekeit segíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 13:10, csütörtök | Helyi

Önkormányzati támogatással idén is nyári napközis tábor várja a gyerekeket, továbbra is ingyenes a bölcsődei ellátás

Kötelezően és önként vállalt feladatok ellátásáról, óvodai férőhely bővítéséről, gyermekek nyári táboroztatásának biztosításáról és újabb pályázatokról döntött a Képviselő-testület márciusi ülésén.

2019. Március 20. 13:12, szerda | Helyi

FELHÍVÁS P+R Parkoló részleges lezárásáról

MÁV Vasútállomás előtti P+R parkoló érintett szakasza lezárásra kerül 2019. március 24-én (vasárnap) 13:00 órától.

2019. Március 18. 14:29, hétfő | Helyi

Március 15: \"egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen\"

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezett Cegléd ma délelőtt, valamint átadták a Gubody-díjat is, amelyet idén Volter Etelka vehetett át.

2019. Március 18. 13:51, hétfő | Helyi

Szabad Sajtó Napja a múzeumban

Március 15-e előestéjén, a Szabad Sajtó Napján a Kossuth Múzeumban fogadták a helyi média munkatársait.